Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale wiecie co jest najsmieszniejsze? Ze nie wazne jak bardz kobiety

Polecane posty

Gość gość
Ziomek mówiący o dziewictwie na pierwszym spotkaniu to jakiś totalny odpał... jakby mnie zapytał to szybko zostawiłabym świra samego i narka. Dziewicą nie jestem, ale to nie jest moim problemem, tylko zakompleksionego prawika jak już.

Gość gość
jak już wspomniałem nie chciałbym kobiety która mnie nie akceptuje takim jakim jestem i moich preferencji ;)

Gość gość
Ja tak samo, nie byłam jeszcze w żadnym związku ale dziewicą już nie jestem i to wyłącznie moja i mojej doopy sprawa, co mnie będzie jakiś prawik spowiadał:p

Gość gość
a ja bym nie chciał kobiety która nie akceptuje mnie w 100% takim jakim jestem czyli która nie akceptuje moich preferencji co do dziewictwa ;)

Gość gość
19:07 masz się czym chwalić doopdajko ;D

Gość gość
Też nie byłam jeszcze w związku i nie jestem dziewicą, to nic szczególnego, wiele osób tak robiło. No może dla prawików tak, to cuda i dziwy ;)

Gość gość
ok róbcie ciekawe czy ktoś was będzie chciał oczywiście na stałe :P NIE SĄDZĘ! :D

Gość gość
Kobieta, która nie była w związku i nie jest dziewicą, to znak, ze jest puszczalska, ma skłonności do tego. I piszę to jako nie prawik ;) Takich kobiet nie bierze się na żony i matki dzieci. Sorry.

Gość gość
nieprawda, żadna puszczalska, NORMALNA

Gość gość
Wiecie co jest najśmiejszniejsze? Każda kobieta rodzi się dziewicą, ale ci, co podobno tak pragną dziewic czekają aż ktoś rozdziewiczy ją pierwszy. Bo trzeba mieć jednak jaja żeby zagadać do dziewczyny, zdobyć jej zaufanie i zbudować oparty na mocnych podstawach związek. Im dłużej będziesz zwlekać tym mniej tych dziewic dla Ciebie zostanie - każdego dnia jakiś prawdziwy facet pozbawia dziewictwa kolejną Twoją potencjalną dziewczynę.

Gość gość
nieprawda, żadna puszczalska, NORMALNA xxxxx xxxxx xxxxx Daruj sobie. Ja wiem swoje.

Gość vitall
to chyba zależy ile lat ma owa dziewica czy prawik. Jeśli mają więcej niż 30 lat to jest duże prawdopodobieństwo że jest coś z nimi nie tak np nie lubią seksu, są chorobliwie nieśmiali czy są aseksualni. Ja rozumiem że seks w mlodym wieku gdy nie ma się jeszcze stałej pracy i miejsca stalego zamieszkania wiąże się z przykrymi konsekwencjami jak ciąża w mlodym wieku. Ale mając 30 czy nawet 30kilka lat i nie uprawiać seksu tzn że taka osoba tego seksu i milości naprawdę nie chce

Gość gośćM
" gość dziś a ja bym nie chciał kobiety która nie akceptuje mnie w 100% takim jakim jestem czyli która nie akceptuje moich preferencji co do dziewictwa oczko.gif " xxx Nie chodzi o Twoje preferencje, tylko o to, że o tak PRYWATNE, INTYMNE sprawy jak pożycie seksualne pytasz na pierwszych spotkaniach. To za wcześnie, jeszcze nie wiecie, czy się polubicie i co? Dziewczyna szukając partnera ma wszystkim opowiadać o swoich doświadczeniach? A jak umówi się z 7 i z każdym po randce się rozejdzie, bo cokolwiek nie spadsuje którejkolwiek ze stron, to oni wszyscy mają wiedzieć czy z kimś spała? O mnie nawet najbliższe koleżanki tego nie wiedzą, tylko mężczyzna w którym jestem zakochana (i wcale go to NIE ucieszyło). Nawet rodzice myślą, że jestem już po, a nigdy nie uprawiałam seksu i nie wyobrażam sobie informować o tym OBCYCH (pierwsze kilka randek, to obcy ludzie) ludzi. Poza tym, gdyby mnie facet na początku znajomości wypytywał o życie erotyczne, to bym pomyślała, że patrzy na mnie głównie przez pryzmat seksu. Ewentualnie chce on dziewicę, bo jest jakimś łowcą a moja błona miałąby być trofeum. Zniesmaczające. xxx xxx " gość dziś ok róbcie ciekawe czy ktoś was będzie chciał oczywiście na stałe jezyk.gif NIE SĄDZĘ! smiech.gif" xxx A ja sądzę, że nie będą miały problemu ze znalezieniem partnera, jeśli mają ciekawą osobowość, odpowiedni wygląd. Znam sporo kobiet, które mają stałych partnerów, choć nie były dziewicami, kiedy ich poznały. Mój ukochany nie chciał mi uwierzyć, że jestem dziewicą. A zanim się o tym dowiedział zaczął wspominać o ślubie, dzieciach, wspólnej przyszłości. Więc widzisz, to nie miało znaczenia. :)

Gość gość
autorze, kim jesteście 'wy'? i dlaczego w zasadzie miałabym próbować to zrozumieć? (odnoszę się do 'kobiety nigdy nie zrozumieją')