Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubazproblemem

Problemy w związku

Polecane posty

Gość Kubazproblemem

Witam, liczę na pomoc pań. Otóż, w niedziele dziewczyna zemna zerwała po 5 miesiącach bycia razem. Oznajmiła mi w piątek, że musi sobie to wszystko przemyśleć, ale jeszcze mówiła mi że mnie kocha. Potem oznajmiła że chce skończc, bo się wypaliło i poznała kogoś nowego(przez badoo, tu raczej nie widzę nic poważnego, bardziej by mieć cały czas zainteresowanie) Bardzo chce ja odzyskać, cały czas ja Bardzo Kocham. Do tego jedziemy razem w piątek na tygodniowe wakacje, nad morze, które były już wcześniej ustalone, ale wg niej jedziemy tam jako przyjaciele. Powiedziałem, że tam chce ja odzyskać. Kontakt między nami jest dobry, chociaż ja staram się nie pisać często, ona podobnie. Macie jakieś rady, jak się teraz zachowywać? Do tego wczoraj wysłałem jej piosenkę, która napisałem, przeczytała ja, nie było jej parę minut i oświadczyła żebym nie zachował się jak jej były, który nie dawał jej spokoju. Macie dla mnie jakiś pomysł?

Gość gość
Zwiazki to w ogole problem a ty jedtes idiota lafirynda wali cie po rogach a ty chcesz ja przepraszac. Czy ty masz jaja?