Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w strachu

Drugie dziecko w drodze i mieszkanie u tesciow

Polecane posty

Gość gość
współczuję teściowej!! Bo wybudowałam sobie dom z mężem i mam jedną córkę!! Nie wyobrażam sobie, żeby obcy facet zamieszkał w tym domu!! Owszem pomóc mogę ale od mojego domu wara!!

Gość gość
Patologia, prawdziwa patologia. Dom wariatów w objęciach teściów. Tylko pogratulować wam ustabilizowanej sytuacji życiowej. Na starość wprowadzą się wam wasze dzieci ze swoimi rodzinami, prawdopodobnie do tego samego domu w którym dziś mieszkacie. Polaczki biedaczki. Patologia dziedziczna.

Gość gość
ja bym w ogole dziecka nie planowała nie majac domu czy mieszkania..bo wiadomo ze potem dzieje sie wlasnie tak..

Gość gośćania
autorko co z moja propozycja zebys pracowala jako niania z dzieckiem? nie odpowiedziałas mi a to praca typowo na czarno-mozesz byc na wychowawczym i jednoczesnie to robic nie musisz zakładac własnej działalnosci mozesz zaczac nawet teraz ubiegac sie o prace

Gość Same idiotki na kafe
Ale jestescie beznadziejne, juz widze jakie macie cudowne zycie z cudownymi mezusiami, w cudownych domach... Zal... Autorko nie przejmuj sie tymi hejterkami

Gość gość
Tu wystarczy napisac ze sie w ciaze zaszlo a juz od patologi wyzywaja

Gość gość w strachu
ja szukalam u nas w miescie pracy jako opiekunka ale tylko jedna mama sie zgodzila a i to na miesiac bo jej mama byla wtedy w szpitalu. przewaznie chca bez dziecka albo same siedza w domu. To nie jest duze miasto, pracy malo wiec i malo kogo stac na opiekunke

Gość gość
Ja jestem w ciazy z trzecim dzieckiem, mieszkam z tesciami czyli wg was moge zaliczac sie do patologii?

Gość gość
Eh całą kafeteria. Nie mieszkam z tesciami Nie jestem głupia nie zyruje nikomu kredytu bo mnie nie stać na jego ew. Spłatę Nie Siedziałam nigdy w domu bez pracy Tak mieszkam w bardzo małej miejscowości niby miasto ale nawet nie gmina Tak mam trójkę dzieci Tak też popełniam błędy. Autorko niestety wg mnie każdy Twój krok to błąd czyli brak swojego stabilnego KątA, brak dichodu, żyrowanie kredytu Można by tak jeszcze wymieniać ale nie o to chodzi. Zacznij sobie opłacać zus wiem trudno zacisnąć pasa ale jeszxze trudniej będzie z dzieckiem kolejnym przy jednej umniejszonej pensji ew szukaj pracy. Legalne jest bowiem opłacanie zusu celem pobierania Świadczenia w przyszłym czasie. Spróbuj dogadać się z teściową. Wstrząsnij mężem żeby nie dał się nabrać na pożyczkę następnym razem Opracuj Plan oszczędnościowy. W ten sposób odłożysz na wyprawkę Przed porodem jak spełnisz już powyższe punkty poszukajcie choć małego mieszkanka. Wszystko da się zawsze naprawić. Powodzenia!

Może niech mąż powiadomi swoją matkę o tym fakcie. Jak jej się nie podoba to niech dobuduje 2 kuchnie a jak nie to niech nie martudzi. Poza tym co jej się konkretnie nie podoba? A z braciszkiem to bym do sądu poszła bo musi spłacac czy mu się pdoodba czy nie.

Gość gość
Jak się dzieciak urodzi z tego niepękniętego kondona to nazwijcie go Mcgywer.

ja polecam Ci skontaktowanie się z organizacją PomagamyMamom.pl, pomagają za darmo kobietom bezrobotnym uzyskać zasiłek macierzyński, sprawdź na facebooku albo ich stronie internetowej :)

Gość gość
Tego się nie da naprawić, bo rodzinka jest patologiczna. Bieda rodzi biedę i tu żadne rady nie pomogą. Jak długo obydwoje nie zrozumieją co oznacza odpowiedzialność tak długo nie skończą się ich problemy..

Gość gość
Autorko nie chce być złośliwa ale kto w tych czasach ale kto w tych czasach reczy za rodzinę?

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl