Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martabe92

Praca MLM, dla mam na macierzyńskim

Polecane posty

Gość martabe92

Witam, jestem młodą mamą na macierzyńskim i mimo iż dostaję pieniążki z macierzyńskiego szukałam innej formy zarobku na tym urlopie, legalnej którą bym mogła pomóc w utrzymaniu naszej rodzinki. Weszłam z niemałymi uprzedzeniami w biznes mlm, i powiem szczerze, że jest naprawdę dobrze. Szkuam osób które chciały by tak dorobić. Firma jest nowa na rynku więc jest się bardzo wysoko w strukturze, zapewniam wsparcie w budowaniu własnej sytruktury. W razie chęci zostawcie maila napiszę szczególy. Uwaga: mój plan polega na tym by osiągnąć takie wynagrodzenie bym nie musiała wracać do pracy tylko mogła po macierzyńskim zostać dalej z moim małym synkiem. <3 Czekam na Twoją chęć. W razie czego oferta jest nie tylko dla mam ale i dla każdego kto chciałby niewielkim nakładem dorobić sobie pieniążki. usmiech.gif

Gość gość
Taaaak szukasz naiwniakow, ktorzy będą na ciebie harowac i dostawac psie pieniądze. Więc ja ostrzegam, ze MLM to jest wyzysk i zapiepszanie na swojego lidera.

Gość gość
Chcialabym sie czegos wiecej dowiedziec. Poprosze o informacje zoladek2705@op.pl

Gość Amicca7
MLM to nie jest fajna sprawa. Tylko nielicznym faktycznie udaje się cokolwiek osiągnąć i mieć ten swój sławetny dochód pasywny. Ale większość tych,co w to wdepnęli,czyli właściwie cała reszta,dość tego żałuje. Znam trochę osób,które uwierzyły w te głupawe bajeczki i kretyńskie "mantry" na szkoleniach,tylko jakoś żadna z nich się nie dorobiła niczego oprócz niechęci wśród rodziny i/lub znajomych,a także długów.. A gadanie,że w tym biznesie trzeba umieć się przebić,poświęcić swój czas,mieć dużo zapału i cierpliwości itp można sobie wiecie gdzie wsadzić. Byłam kiedyś na takim hmm...pokazie, firmy Herbalife. Nie miałam wtedy pojęcia co to jest w ogóle,poszłam z ciekawości,bo kosmetyki. Babka z zaangażowaniem godnym lepszej sprawy zaczęła się rozwodzić nad cudownymi właściwościami tychże kosmetyków, nawet mnie tam wymazała jakimś peelingiem,a potem kremem i ze świecącymi oczkami świergotała,że na pewno ja też widzę tą niesamowitą różnicę,a to tylko taki test był. Śmiać mi się chciało,ale nie wytrzymałam jak z poważną miną powiedziała,że koktajle ich firmy ...leczą ludzi z raka!!! I ona ma znajomą (czy kogoś z rodziny,nie pamiętam), co to miała raka szyjki macicy już w poważnym stadium,ale po miesiącu picia koktajli rak zniknął!! No cud!! Na samym końcu była bardzo rozczarowana,że nie udało jej się mi wcisnąć żadnej z tych rzeczy (ceny z kosmosu,słowo daję) i kazała mi wypełnić jakiś formularz,na którym miałam wpisać osoby mogące być zainteresowane udziałem w takim samym spotkaniu..nie wpisałam nikogo. Pani była bardzo zawiedziona. Reasumując, schemat jest ten sam. Różni się tylko towarem i niektórymi detalami. Ale to jest zawoalowana akwizycja i nikt mi nie wmówi,że jest inaczej. Oczywiście,że niekoniecznie chodzi się po domach wciskając ludziom jakiś szajs. Nie zmienia to jednak faktu,że jest to akwizycja. Budowanie struktur,ble ble.. aha,no i co miesiąc oczywiście trzeba "inwestować w swój rozwój", czyli po prostu kupować produkty i/lub próbki produktów danej firmy (oczywiście dla nas w promocyjnej cenie,a jak!! :D ). Błagam,nie dajcie się na to nabrać.

Gość gość
MLM to normalny biznes . Tak Biznes. Dojrzała forma kapitalizmu gdzie: - budujemy rynek dla firmy z którą jesteśmy związani - firma daje nam produkt, system itp. a my pozyskujemy klientów i partnerów - to model taki jak franczyza tylko, że bez drogich opłat licencyjnych Nie jest to samograj, manna z nieba ani cudowny generator pasywnych dochodów. To praca na własny rachunek gdzie zapłacone mamy za efekt czyli wygenerowany obrót. Trzeba nauczyć się samodyscypliny, dużo pracować nad sobą itp. Dlatego nie jest to biznes dla każdego, ale każdy może tu zacząć co nie zawsze jest dobre.

Gość gość
Jak już zaczniecie pracować to nie zapomnijcie o tym, żeby dobrać dobre konto firmowe - tutaj macie ranking konto firmowych http://konto-w-banku.pl/najtansze-konto-firmowe/ to też pozwoli wam oszczędzić kasę i dobrze zarządzać biznesem.

Gość gość
mlm to świetny model biznesowy często pozwala ominąć wielkie korporacje medialne a pieniądze na reklame zostają u osób które często na co dzień korzystają z produktów i je promują, dla mnie osobiście bardzo ciekawy, jednak w Polsce został on trochę zepsuty przez różnych naciągaczy. Ciekawe video jak powinien wyglądać mlm https://www.youtube.com/watch?v=5X46vHeXmTo Jesli już zdedydowałby się na założenia konta firmowego dedykowana strona jest na http://kontofirmowe.pl