Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne mamuśki są same sobie winne!

Polecane posty

Gość gość

przeważnie dają się wyroochać roochaczowi które kopie je w doope bo był taki zawadiaka z niego imprezowy i nie można było się z nim nudzić po za tym ciepłe kluchy są takie nuuuuuudne... albo związek się rozpada przez ich zdrady marudzenie zrzędzenie itd.

>>>po za tym ciepłe kluchy są takie nuuuuuudne... <<< x Ciepłe kluch NIGDY nie będą przez kobiety pożądane, więc nie musisz zakładać kolejnych tematów ŻYCIOWA PIERDOŁO :P :P :P.

Gość gość
misio1 ciebie przecież nikt nie czyta ja też teraz nawet nie przeczytałem tego co napisałeś, rany co za przygłup... :)

Gość gość
Hehe tylko potem ile takich kluch wychowuje nie swoje dziecię !

Gość gość
dlatego ja zawsze będę robił testy dna a takich kluch co świadomie wychowuje nie swoje jest mało tak na prawdę

Gość gość
Nie przesadzaj i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Jasne, są same sobie winne jeśli np uganiały się za kolesiem o którym wiadomo, że co chwilę ma nową doopę i specjalnie łapały takiego na dziecko myśląc, że nagle cudownie rozpalą się w nim uczucia i zostaną happy rodzinką do konca życia. Ale poza tym są różne sytuacje życiowe i różne scenariusze życie pisze.

Gość gość
no ale właśnie gdy facet jest otoczony kobietami (czyli jest bawidamkiem roochaczem itd.) to przyciąga jeszcze więcej kobiet bo to jest podświadomy sygnał dla innych kobiet że ten koleś jest OK że to samiec alfa bo każda go chce a potem się kończy tak jak się kończy :D czyli wiążecie ledwo koniec z końcem i wychowujecie patologię :)

>>>misio1 ciebie przecież nikt nie czyta ja też teraz nawet nie przeczytałem tego co napisałeś, rany co za przygłup...<<< x Kolejny raz zaprzeczasz sam sobie :D :D :D. x Jak możesz odpowiadać na mój post, skoro go nie przeczytałeś :P ? x Ty naprawdę jesteś BŁYSZCZĄCĄ GWIAZDĄ wśród DEBILI :P :P :P.

Gość gość
Ja tam jestem z niesamowicie fajnym facetem, bardzo zaradnym. Tylko jest szczuply i nie za wysoki wiec kobiety go omijają. To ja go sobie wzięłam :)

Gość gość
Kto wypina tego wina :)

>>>Ja tam jestem z niesamowicie fajnym facetem, bardzo zaradnym.<<< x A chciałabyś tą bezmózgą pierdołę, która założyła ten temat, by odreagować swoją g_wnowatość, obrażając WSZYSTKIE samotne matki ?

Gość gość
Ej jakkolwiek nie oceniać autore tematu to czy on nie ma odrobiny racji w tym ?

Gość gość
Nie chciałabym. Nawiązywałam raczej do tego, że podobno każda dziewczyna ugania się za samcem alfa - typu koks otoczony laskami. Dla mnie samiec alfa charakteryzuje się innymi cechami, sama atrakcyjnosc fizyczna to nie wszystko (choc jasne, gra dużą rolę)

Gość gość
samiec lafa - samiec mający szeroki dostęp do ograniczonych zasobów w tym wypadku kobiet ;) jest to naukowo potwierdzone że kobiet lgną do k*****arzy otoczonych innymi kobietami które posuwają i tyle bo jest podświadomy sygnał, że z taki facet jest ok bo skoro podoba się innym to i dla innych będzie atrakcyjny a potem kończy się z brzuchem jako samotna matka :D

>>>samiec lafa - samiec mający szeroki dostęp do ograniczonych zasobów w tym wypadku kobiet jest to naukowo potwierdzone że kobiet lgną do k*****arzy otoczonych innymi kobietami które posuwają i tyle bo jest podświadomy sygnał, że z taki facet jest ok bo skoro podoba się innym to i dla innych będzie atrakcyjny a potem kończy się z brzuchem jako samotna matka<<< x A Ty ŻYCIOWA KUPO, stale powtarzasz swoje :P :P :P.

Gość gość
życiowa ku/pa:p ku pa pa, ku pa pa

Gość gość
A ja tam nie muszę być samcem alfa. Raczej sam wolałbym być zdominowany przez kobietę, a ******ie lasek mi tak nie imponuje, więc mam spokój.