Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani na kociarni

29 lat i ciągle sama, powinnam kogoś poderwać czy czekać na inicjatywę facetów?

Polecane posty

Gość pani na kociarni

Co sadzicie o wykazaniu inicjatywy w kierunku faceta? Czy to desperacja czy już obecnie norma? Kilka koleżanek znalazło tak partnerów i zaczęłam się zastanawiać, czy może i ja powinnam?

Gość gość
Pewnie,ze podrywaj sama, nie przejmuj sie opiniami czy to desperacja, czy nie.

Gość gość
ja nie podrywam tylko rozmawiam i sobie się dzieje

Gość gość
mozesz podrywac

Gość gość
coraz czesciej teraz sie slyszy z ust facetow "desperatka", wiec nie sadze by bylo warto by o tobie wszyscy gadali i to niestety zjawisko wsrod roznych mezczyzn, ja slyszalam od zonatych, kawalerow, facetow 20 letnich, 3paroletnich a nawet 40 letnich

Gość gość
nie przejmuj sie co ludzie gadaja

Gość gość
zacznij dzialac

Gość gość
desperatkami sa tylko pasztety :classic_cool:

Gość gość
masz być normalna a nie księżniczkowata to wystarczy! Normalnie zagadaj w klubie czy facet chce zatańczyć a nie jak to robią kobiety, że albo udają brak zainteresowania a potem marudzą, że są same albo wpadają i przewracają się na kogoś. Normalnie rozmawiaj z ludźmi nie musisz podrywać po prostu uśmiechnij się i rozmawiaj. tyle

Gość gość
nie podrywaj facetow w klubach bo wtedy bedziez dla nich latwa i puszczalska ! faceci szybko latwo oceniaja laski, jeszcze chyba malo przezylas:O

Gość pani na kociarni
Nie chodzę do klubów, raczej na siłownię, pobiegać czy na spacer z psem. Poza tym to praca, dom, jakieś wyjścia ze znajomymi. Jak wy to robicie, że poznajecie facetów?

Gość gość
Słuchaj jestem w twoim wieku i też jestem sama ale staram się okazywać zainteresowanie facetom którzy mi się spodobają skoro kobiety w krajach zachodnich przejmują inicjatywe wobec faceta który wpadnie im w oko to i my musimy to robić a nie czekać. Jesteśmy ludźmi!

Gość gość
nie mozecie musicie siedziec i czekac jak zaden was nie poderwie to znaczy ze tak mialo byc :classic_cool:

Gość gość
Up

Gość Stary Kawaler Wacek
Siedź sama .

Gość gość
mnie podrywają dziewczyny na portalu randkowym codziennie mam kilka kandydatek ale każda ma krzywy ryj dlatego właśnie tak muszą robić i szukać frajera...

Gość gość
jak nie chcesz być sama to musisz wykazać sporo inicjatywy i jeszcze do tego zainwestować w swój wygląd. Bo facetów rzadko dzisiaj stać na wykazanie inicjatywy, i ogólnie są raczej mało towarzyscy i kontaktowi, małomówni. Potrafią tylko nazywać kobiety księżniczkami a coraz częściej sami zachowują się jak takie "książęta" i tylko czekają i narzekają potem na babskich forach.

Gość gość
w tym wieku to już tylko sznur i gałąź

Gość gość
faceta trzeba uwodzic.

Gość gabsia
A co złego w wychodzeniu z inicjatywą? Czemu to Ty masz być „znaleziona”, nie możesz sama sobie znaleźć takiego faceta, który się Tobie spodoba? Kiedyś może było tak, że rzeczywiście to facet musiał wyjść z inicjatywą, ale na szczęście teraz nie jest już to źle odbierane, kiedy kobieta pierwsza rozpocznie znajomość. Znam kilka koleżanek, które poderwały swoich facetów i jak rozmawiałam z nimi, to sami mówili, że zaskoczyło ich to, że dziewczyna wychodzi z inicjatywą, ale zdecydowanie pozytywnie, poczuli się w większości docenieni:) Ja może aż takiej odwagi nie mam, żeby zagadać do kogoś na ulicy, ale założyłam sobie konto portalu i właśnie na mydwoje sama szukam sobie faceta, które będzie mi odpowiadał. Oczywiście również jestem otwarta na inicjatywę ze strony facetów, ale wychodzę z założenia, zwłaszcza na tym portalu, że nie po to mam tam konto, żeby czekać aż ktoś sam do mnie zagada, tylko sama sobie szukam według kryteriów, których szukam u faceta, sama oceniam punkty dopasowania, które portal mi pokazuje, sama czytam profile facetów i sama wysyłam pierwszą wiadomość. Nic złego w tym nie ma, faceci to lubią ;)

Gość gość
czytaj dalej kafeterię to się dowiesz że to facet powinien zrobić pierwszy krok, a za 10 lat dalej będziesz czytać tu to samo

Gość Raficzek
haha

Gość gość
desperatka, tak mówią te co same są samotne i siedzą na d***e czekając na księcia. Czasem wystarczy zagadać do osoby która się nam podoba, a dalej wszystko samo się toczy i to tyle, to żaden akt desperacji, tylko normalne zapoznanie.