Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
DonPietruszka

Użytkownik macOS płaci 200 zł miesięcznie za subskrypcje różnych aplikacji. A użytkownik Linuxa? Wszystko ma za darmo, ale właśnie stracił 8 godzin życia, żeby naprawić dźwięk po aktualizacji.

Polecane posty

1 minutę temu, Merlin Mongol napisał:

lezak jestes starszy ode mnie a wciaz nie wiesz ze nikt ci nie przyjdzie i nie da zarobic. zaden bank, urzednik, nawet makler co mu dajesz pieniadze zeby za ciebie zarabial na gieldzie to cie stara sie wydymac. a ty chcesz mi wmowic ze urzednicy laskawie ci podsuwali papiery do sprzedazy ziemii za 40 kola ot tak. mowie ci wydymali cie a ty jestes latwa ofiara dla systemu

Ty nic nie rozumiesz nikt nie przyszedł staralismy się sprzedać ziemię miastu od jakieś 6lat bo każdy miał dość płacić podatek i dopiero teraz się udało 

Tak to wszystko trwa 

A moja mama to tom ziemię dostała 30lat temu po swojej mamie 

• Haha 1

2 minuty temu, Czasem warto tak napisał:

Ty nic nie rozumiesz nikt nie przyszedł staralismy się sprzedać ziemię miastu od jakieś 6lat bo każdy miał dość płacić podatek i dopiero teraz się udało 

Tak to wszystko trwa 

A moja mama to tom ziemię dostała 30lat temu po swojej mamie 

czyli 6 lat czekali, a teraz sie pojawila inwestycja zeby odkupic, dalej jestes tak naiwny ze po 6 latach sie zlitowali czy co?

mowie ci tak bedzie cos budowane jescze porzalujesz bo ci co nie sprzedali zeimii to ich beda prosic zeby im sprzedali za 10x wieksza kwote

lezak pomysl czemu 6 lat nie chcieli od was ziemi odkupic a nagle sie laskawie zgodzili ? bo oni cos wiedza co ty nie wiedziales.

kazdy normalny czlowiek wie ze jak ma ziemie to ja trzyma a nie sie prosi miasta zeby odkupili. miasto nigdy sie nie zgodzi, miasto samo do cb przyjdzie odkupic jak bedzie inwestycja planowana a ty wtedy musisz mowic ze nie sprzedasz, zeby ci cene zwiekszyli , jezus lezak ty nie znasz zycia nic a nic...

jak sie da to lec to odkrec, idz do prawnika o porade zaplac 100 zl zapytaj czy da sie to sprzedaz odwolac jeszcze, dobrze ci radze a bedziesz bogaty. jutro lec, wstan wczesnie zamow taxi nie szczedz pieniedzy na dojazd kazda minuta sie liczy

czyli 6 lat czekali, a teraz sie pojawila inwestycja zeby odkupic, dalej jestes tak naiwny ze po 6 latach sie zlitowali czy co?

mowie ci tak bedzie cos budowane jescze porzalujesz bo ci co nie sprzedali zeimii to ich beda prosic zeby im sprzedali za 10x wieksza kwote

Nie ogarniasz jak byś się nie zgodzil a miasto by chciało to cie wywlaszcza tak czy inaczej nie masz możliwości 

Chyba że se przeksztalcales na budowlanom to trwa lata a tutaj się chyba nie dało bo teren zalewowy

Także gówwno wiesz miasto może wszystko ty nie możesz nic masz płacić podatek 

Miasto se pewnie postawi ulice chodnik czy garaże bo mogom ty nie możesz nic prócz marchewki i ziemniaków 

3 minuty temu, Merlin Mongol napisał:

lezak pomysl czemu 6 lat nie chcieli od was ziemi odkupic a nagle sie laskawie zgodzili ? bo oni cos wiedza co ty nie wiedziales.

kazdy normalny czlowiek wie ze jak ma ziemie to ja trzyma a nie sie prosi miasta zeby odkupili. miasto nigdy sie nie zgodzi, miasto samo do cb przyjdzie odkupic jak bedzie inwestycja planowana a ty wtedy musisz mowic ze nie sprzedasz, zeby ci cene zwiekszyli , jezus lezak ty nie znasz zycia nic a nic...

Za dużo się naogladales filmów 

jak sie da to lec to odkrec, idz do prawnika o porade zaplac 100 zl zapytaj czy da sie to sprzedaz odwolac jeszcze, dobrze ci radze a bedziesz bogaty. jutro lec, wstan wczesnie zamow taxi nie szczedz pieniedzy na dojazd kazda minuta sie liczy

Ja jestem 1/5 transakcji 200tyś nic bym nie zrobił z tom ziomiom a ciężko z resztą współpracy jeden umiera na raka inny coś innego itd

2 minuty temu, Czasem warto tak napisał:

Nie ogarniasz jak byś się nie zgodzil a miasto by chciało to cie wywlaszcza tak czy inaczej nie masz możliwości 

ale to ty chciales sprzedac a oni 6 lat nie chcieli kupuc a nagle kupili? cos ci sie miesza w zeznaniach

Przed chwilą, Merlin Mongol napisał:

ale to ty chciales sprzedac a oni 6 lat nie chcieli kupuc a nagle kupili? cos ci sie miesza w zeznaniach

Dokładnie to 6 lat temu gdzieś ciotka się wkoorwila i poszla tam do miasta zeby se to w pízdu za 1zł wzięli nawet byle nie zawracali dopy o podatek ciągle no i wtedy się zaczęło zgromadzila podpisy itd a potem się okazało że miasto nie może jednak kupić za złotówkę bo muszom zapłacić uczciwie wybuch kowid i nie mieli pieniędzy 

No i ostatnio jak moja mama zmarla i zalatwialem dokumenty to się zainteresowali bo ruszylem wszystko wszędzie od sądu przez geodezja urząd miasta cywilny no różne rzeczy 

8 minut temu, Merlin Mongol napisał:

Znowu mitomani

4 minuty temu, Czasem warto tak napisał:

Dokładnie to 6 lat temu gdzieś ciotka się wkoorwila i poszla tam do miasta zeby se to w pízdu za 1zł wzięli nawet byle nie zawracali dopy o podatek ciągle no i wtedy się zaczęło zgromadzila podpisy itd a potem się okazało że miasto nie może jednak kupić za złotówkę bo muszom zapłacić uczciwie wybuch kowid i nie mieli pieniędzy 

No i ostatnio jak moja mama zmarla i zalatwialem dokumenty to się zainteresowali bo ruszylem wszystko wszędzie od sądu przez geodezja urząd miasta cywilny no różne rzeczy 

no rozne rzeczy a nie potrafisz szczegolowo opisac jak tego dokonales. 

ja ci mowie oni cie wydymali to sa ludzie co z pokolenia na pokolenie siedza w urzedach i przekazuja sobie wiedze jak dymac takich jak ty, mnie nie oklamiesz

6 minut temu, Czasem warto tak napisał:

Oczywiście że mitomanisz jakby miasto miało inwestycje tam robić to nie czekaliby 6 lat xD

Edytowano przez Antix

11 minut temu, Merlin Mongol napisał:

Gdyby to była moja całość to bym kombinował inaczej a tak z 1/5 to jest jak jest 

1 minutę temu, Antix napisał:

Oczywiście że mitomanisz jakby miasto miało inwestycje tam robić to nie czekaliby 6 lat xD

Wolom naturalny plac zabaw robić co roku jest jakiś budżet państwa to tak nie działa że se mogom drukować pieniądze 

3 minuty temu, Czasem warto tak napisał:

Gdyby to była moja całość to bym kombinował inaczej a tak z 1/5 to jest jak jest 

to wydymali was, w chooj, 6 lat ponad podatki sciagali i czynsz czy choooj wie co, prosiliscie sie o sprzedaz a teraz za bezcen kupili bo za rok, dwa to bedzie warte 10x tyle bo tam bedzie obwodnica szla albo wiatraki postawia

Edytowano przez Merlin Mongol

jakbym byl lezakiem to bym bombe sobie przypiol do pasa i wpad do tego urzedu co to zalatwia i przytulil typa ktory ode mnie ziemie odkupil i zdetonowal ladunek, 

nawkladal bym gwozdzi zeby nie tylko siebie i jego zabic ale zeby szrapnel powybijal oczy lub porozrywal tetnice kazdemu urzednikowi w pomieszczeniu, jakby mnie tak urzednicy perfidnie na 40 kola wydymali, nie scierpial bym tego lol xD

to wydymali was, w chooj, 6 lat ponad podatki sciagali i czynsz czy choooj wie co, prosiliscie sie o sprzedaz a teraz za bezcen kupili bo za rok, dwa to bedzie warte 10x tyle bo tam bedzie obwodnica szla albo wiatraki postawia

Podatki to sciagali ze sto lat co by nie było ja miałem małe pole manewru bo 1/5 tylko moja wspolwsciecli to pierwszy raz u notariusza zobaczyłem chyba 

Tak to zawsze wygląda jak by nie przejeli to by następne 30lat nic tam nie robili 

Myślisz że trzymając ci się poszczesci moja babka zmarla i się nie doczekala mlnow moja matka zmarla i tesz ja przynajmniej przytulilem kase w momencie kiedy jest dla mnie istotna

1 minutę temu, Czasem warto tak napisał:

Podatki to sciagali ze sto lat co by nie było ja miałem małe pole manewru bo 1/5 tylko moja wspolwsciecli to pierwszy raz u notariusza zobaczyłem chyba 

Tak to zawsze wygląda jak by nie przejeli to by następne 30lat nic tam nie robili 

Myślisz że trzymając ci się poszczesci moja babka zmarla i się nie doczekala mlnow moja matka zmarla i tesz ja przynajmniej przytulilem kase w momencie kiedy jest dla mnie istotna

tak, tak mitomanie i ziemia była w 1/5 twoja  i ty sprzedawałes bez podpisów innych właścicieli xD

1 minutę temu, Antix napisał:

tak, tak mitomanie i ziemia była w 1/5 twoja  i ty sprzedawałes bez podpisów innych właścicieli xD

xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować