Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie miałam nikogo dlatego że jestem gruba ?

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam, od 16 roku życia ważę powyżej 90 kg. Wiele razy słyszałam że ładną mam twarz, ładna ze mnie dziewczyna. Wydaje mi się że jestem inteligentna i mam ciekawy charakter. Ale tak naprawdę nigdy nie miałam żadnego partnera. Nie specjalnie też komuś się podobałam, w realu. Wiele razy miałam sytuacje w których pisząc z jakimś facetem niemal chciał mi się oświadczać a kiedy się spotykaliśmy to czar pryskał. Wydaje mi się że rozumiem to że mężczyźni chcą mieć piękną kobietę. Ja sama nie chce być więcej gruba i zrobię wszystko żeby to zmienić ale zastanawiam się jakie wnioski wyciągnąć z tego że będąc grubą nikogo nigdy nie znajdę? Czy może to tylko moje podejście i wyobrażenie? Może znacie jakieś historie gdzie związek nie wyszedł z powodu wagi lub ktoś był samotny całe życie a jak schudł to, to się zmieniło?

Gość gość
Ja mam juz 40 lat i nigdy nie bylam w dluzszym zwiazku wlasnie z powodu wagi , moja waga w doroslym zyciu wachala sie od 80 kg do 108 kg , teraz raze 104.

Gość gość
Ale powiem ci ze milosc nie zalezy od kilogramow i teraz to wiem . W pracy spotkalam rok temu moja druga polowke , warto bylo czekac . Jest o 6 lat mlodszy , wysportowany , nadal trenuje i - teraz uwazaj- zostawil dla mnie 24 letnia dziewczyne. Kocham go i schudne dla niego do 65 kg bo wiem ze lubi takie troche przy kosci .Wiec nie zalamuj sie , milosc nie ma nic wspolnego z kilogramami.

Gość gość
gorąco teraz a ja się strasznie pocę i tłuszcz mi się wytapia ostatnio tak śmierdziałam , że mnie ochrona z biedronki wygoniła kijami od mopa by się mną nie pobrudzić

Gość gość
0.28idz juz spac bo szkola sie niedlugo zaczyna , nie marnuj wakacji.

Chodzi o względy estetyczne, Tobie zapewne też nie każdy facet podobałby się, nie każdego pożądałabyś. Tak już jest ten świat urządzony, spróbuj ujędrnić ciało i zmniejszyć cellulit, to dużo daje, nawet więcej niż sama tusza.

Gość gość
A co z ludźmi, którzy nie wiele mogą ze sobą zrobić, nie majętni, z ewidentnymi mankamentami np. osoby które dużo schudły z bardzo obwisłą skórą?

>>>Ja mam juz 40 lat i nigdy nie bylam w dluzszym zwiazku wlasnie z powodu wagi , moja waga w doroslym zyciu wachala sie od 80 kg do 108 kg , teraz raze 104.<<< x Ja byłem w związku z dziewczyną ważącą 112kg :). x Po naszym rozstaniu nie była nawet miesiąc sama, a 9 m-cy później była już mężatką :).