Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankson

W co inwestować pieniądze?

Polecane posty

Gdzieś ostatnio widziałam dyskusje na temat zarabiania na kupnie walut, nie bardzo sie jednak orientuje w temacie i nie wiem do końca jak to działa. Troche poczytałam: www.hftbrokers.pl/platforma-edukacyjna/ i wyglada to dość logicznie, czy ktoś inwestuje w ten sposób?Jak się do tego zabrać?Od jakich kwot zaczynać?A może inna inwestycja-w złoto?Giełda?Co sądzicie?

Gość gość
Ty już panienko masz złoto...między nogami.

Gość gość
Tylko ziemia i nieruchomosci. To sie zawsze oplacalo i oplaca i nigdy sie na tym nie straci.

>>>czy ktoś inwestuje w ten sposób?<<< x Od czasu afery AmberGold już nikt. x Ps. Nie wiedziałem, że pozwolili mu prowadzić nową firmę zza krat :P :P :P.

Gość gość
Pracownia Finansowa jest w pełni wiarygodna. Stosują wyłącznie turbiny renomowanych producentów z gwarancją utrzymania sprawności technicznej. Inwestycja ta jest dobra, ponieważ jest niezależna od sytuacji na rynkach finansowych. Ja osobiście bardzo sobie cenię współpracę z nimi.

Gość gość

Kupowałem złoto i srebro na mennica24.pl, duży wybór. Sprawna obsługa i dostarczenie produktu, pełen profesjonalizm.