Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 26 letnia rozwódka z dwójką dzieci ma szansę na miłość?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Może być ciężko co wiem z własnego doświadczenia ale nie szukaj na siłę! Możesz założyć konto na portalu randkowym i selekcjonować kandydatów :-)

Gość Pyskata90
Powiem Ci że nie warto zawracać sobie glowy portalami. Jesteś młoda i pewnie atrakcyjna. Nie szukaj na siłę sam się znajdzie kiedy będzie na to czas.

>>>czy 26 letnia rozwódka z dwójką dzieci ma szansę na miłość?<<< x Na miłość tak :). x Na małżeństwo... x W totka też ludzie wygrywają :D :D :D.

Gość gość
Mam znajomą młoda dziewczyna jakos w Twoim wieku autorko także z dwojgiem dzieci. Znalazła faceta wyszła za niego za mąz i maja trzecie wspólne dziecko. Ja również bylam samotną matka z jednym dzieciaczkiem i teraz mam męża i również wspólne dziecko. Nie należy tracic wiary ;)

z jednym dzieckiem znam wiele przypadków, nawet w rodzinie...ale z dwójką lub więcej to wiesz jedna na milion może się zdarzyć taka sytuacja. Ja jestem sama ale nie odczuwam tak tego bo często z kimś flirtuje, piszę a nawet czasem się spotykam ale na poważny związek nie mam szans.

Gość gość
To ja Wam teraz powiem tak że moja mama miała dziec***ięcioro i spotkala męża konkretnie mojego ojca z pięciorga dzieci stało się ośmioro. I co można?

Gość gość
Przyjaciółkę możesz kupić w kiosku.

Gość gość
Rozwódki mają sp*********e łby, lepiej się trzymać od takich z daleka

Gość gość
Jestem juz, mam problemy z netem , wiec teraz pisze z telefonu, bliźniaczki w wieku 3,5 roku

Gość gość
A jeśli chodzi o kolejne małżeństwo , to sama nawet nie chce, chciałabym poznać kogoś ale na ślub juz się nie odwaze

Gość gość
Do 30tki jeszcze ma potem szanse maleją z roku na rok.

Gość gość
HIM ty śmierdząca flądro znów swoje tu mądrości prawisz ?? Twoje życie jest puste jak dzwon Zygmunta !! i jest mi ciebie szczerze żal biedna dziewczyno z Koziej Wólki K-ce