Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka kruszynka

czemu uważacie, że wszystkie kobiety małobiuściaste zazdroszczą tym biuściastym?

Polecane posty

Gość cytrynka kruszynka

ja mam małe piersi 65C i nigdy nie zazdrościłam kobietom z dużym biustem, nic też do nich nie mam, jestem dla nich tak samo miła jak dla innych, nie obrażałam ich. nie prawdą jest, więc, że wszystkie kobiety o małym biuście zazdroszczą tym dużym, znam wiele takich kobiet, dlaczego, więc wmawiacie nam, że jest inaczej?

Gość gość man
bo tak jest

Gość gość
winny się tłumaczy

Gość gość
jak można nie zazdrościć dużego biustu?

Gość gość
Bo to prawda. Nie p*****l takich farmazonow kazda deska z zazdroscia lypie slepiami na ladny biust np.75 d.

Gość gość
Kazda zazdroci tak samo jak chlop z malym penisem zazdrosci temu z duzym rozumiesz?ztakimi nalymi nawe na hiszpana sie nie da

Gość gość
a ja nie lubię i nie zazdroszczę.duże cycki sa brzydkie a do tego uważam że strasznie dodają optycznie kilogramów.dla mnie kobiety z wielkim biustem nawet jak nie są grube to dla mnie wyglądają na grube.najlepszy jest biust średni lub nawet mniejszy .sama boleję nad tym że mi cycki urosły bo przytyłam.jak byłam szczuplejsza i biust był mniejszy to podobał mi sie bardziej.także proszą mi tu nie wmawiać że ktoś zazdrości komuś wielkich cycków bo to nie prawda.

Gość zazdrosne o duże cycki
to i już wszystkie zakompleksione deski wrzeszczą ha ha zamknijcie mordy bo śmierdzicie zazdrością :D:D:D:D:D

Gość gość
nie zazdroszczę, bo nie mam czego :) kocham swoje niewielkie piersiątka :)

Gość gość
ja przed porodem miałam 70B uwielbiałam je, po porodzie mam 70E i ich nie cierpię, mogę powiedzieć, że nie ma czego zazdrościć, ja nigdy nie zazdrościłam dużego biustu, a teraz gdy mi urosły to tęsknie za swoimi starymi piersiami i zazdroszczę kobietom o niewielkim biuście :(

Gość gość
JAK MOŻNA PRZEJŚĆ Z B DO E HA HA ::d:D:D:D:D::D

Gość gość
Autorko ty nie masz małego biustu. Ty masz dość duży do swojej sylwetki i widać, że cycki masz, to nie p*****l, że nie zazdrościsz. Nie musisz kupować pushapów, to też nie masz czego zazdrościć. Prawda jest taka, że każda z rozmiarem A czyli lekką wypukłością, zazdrości tym, które mają większe, a te z ogromnym biustem zazdroszczą tym co noszą miskę B-C, bo taki biust to po prostu jest problem. Problem z ciuchami, stanikami, wrzynającymi się ramiączkami itp. Nie gość 9:32 szczupłe kobiety z dużym biustem nie wyglądają na grube! A wielki biust u grubych, to nie biust tylko tłuszcz. Tak jak u ciebie. Naciągnęła ci się skóra to i biust zrobił ci się szpetny. Zdziwiłabyś się jakie potrafią być brzydkie małe biusty. x Każda chce mieć biust średniej wielkości i jędrny. Taki, aby nie przeszkadzał, a w każdej kiecce wyglądał rewelacyjnie, czyli na jego widok dekoltu, facet ma mieć ochotę na hiszpana.

Gość gość
ja po części tak, ale nie wszystkie duże cyce to fajne cyce. Niektóre wyglądają masakrycznie i wtedy lepsze są małe jędrne

Gość gość
ludzie którzy tak uważają są głupi, jakby nie rozumieli, że nie każdemu podoba się to co innym i że taka osoba podoba się sobie, do nich to po prostu nie dociera, bo są tępi. nie potrafią zrozumieć, że osoba która jest dalsza od obecnego ideału się sobie podoba, to że ktoś ustanowił taki a nie inny model współczesnego piękna nie znaczy, żę każdemu się on podoba

Gość gość
gość dziś przed porodem? To w ciągu 2 tygodni tak ci urosły? Ty się przyznaj, że jeszcze karmisz, albo dopiero skończyłaś.

Gość gość
małe biusty są do D każda brafitterka ci to powie, duże są od G i więcej a średnie to wszystkie pomiędzy

Gość gość
chodziło mi że przed ciążą

Gość gość
można, mi też się powiększyły o 4 rozmiary! no ale potem na szczęście zmalały ale tylko o 2

Gość gość
gość dziś ja po części tak, ale nie wszystkie duże cyce to fajne cyce. Niektóre wyglądają masakrycznie i wtedy lepsze są małe jędrne x No nie wszystkie małe cycki są jędrne i nie wszystkie są ładne. Żadna chyba nie chce mieć też biustu rozmiaru SS (same sutki), albo sutek większy od piersi.

Gość gość
to jak biust urośnie w czasie ciąży i jaki będzie po porodzie i karmieniu jest inne u każdej kobiety, u innej urośnie o 2 rozmiary i zmaleje do starego , u niektórych powiększy się o 2 i taki zostanie, innym jeszcze urośnie o 3/4 i zmaleje do starego albo o połowę i więcej a jeszcze innym zostaje taki biust.

Gość gość
gość dziś małe biusty są do D każda brafitterka ci to powie, duże są od G i więcej a średnie to wszystkie pomiędzy x Bzdura! Jak patrzą po misce w staniku, to ci każda tak powie, ale trzeba patrzeć całościowo na sylwetkę. Rozmiar D na sylwetce 65 pod biustem, będzie wyglądał na tak samo duży, jak rozmiar D z 85 pod biustem. 65 będzie tak samo skakał i odstawał jak 85. Zawsze miska D na sylwetce 65, będzie wyglądać na duży biust. Zawsze.

Gość gość braf
od kiedy C to duży biust? C nigdy nie było duże i nie ważne czy kobieta ma 60C czy 80C to i tak będzie mały biust, średni biust jest od E a duży biust jest od G.

Gość gość
Nie mowimy tu o cycach ktore sie zarzuca na plecy ale o zgrabnym biuscie a zadna decha mi nie wmowi ze nie zazdrosci takiego biustu w rozmiarze np.70-75 c lub d.

Gość gość
gość dziś chodziło mi że przed ciążą x No teraz jesteś konkretna:) Może ci zejdzie. Ujędrnij skórę i jak palisz to rzuć. U każdej to inaczej wygląda. Mojej jednej siostrze urosły o jeden rozmiar z A na B i ona jest zadowolona, u drugiej z B zrobiły się śledzie, u mnie duże D, jest ten sam rozmiar, kształt itd. Nic mi się po dwójce dzieci nie stało. Mojej szwagierce zeszło też do tego co miała czyli B z ciążowego i karmiącego chyba nawet G. Bo to był wtedy kolos. Każdy był w szoku, że tak pierś może w ciąży urosnąć.

Gość gość
mój 65D wygląda tak samo na mojej sylwetce, tak jak 70D na tamtej kobiecie. byłam u braffiterki która mi dobierała stanik i mówiła wyraźnie na co zwracać uwagę i że wszystkie piersi do D są małe, bo odstają tyle samo i wyglądają podobnie na figurze kobiet.

Gość gość
no ja jestem już 2 lata po porodzie a piersią przestałam karmić około 14 miesięcy temu, wróciłam prawie do poprzedniej wagi, prawie bo zastały mi 2 kg i jak ważyłam 53kg tak ważę teraz 55kg

Gość gość
gość braf dziś od kiedy C to duży biust? C nigdy nie było duże i nie ważne czy kobieta ma 60C czy 80C to i tak będzie mały biust, średni biust jest od E a duży biust jest od G. x Dla mnie C to nie jest mały biust. To jest biust który widać, że jest. Bez potrzeby korygowania go pushapem. To jest średni biust. Obie moje córki takie mają. Idealna wielkość. Jak według ciebie E to średni biust to moje 80D jest małym tak? Sorry, to jest wielki biust, w rękę go nie zmieszczę. A jak nie zmieścisz swojego biustu do własnej łapy, to znaczy, że do swojej sylwetki masz duży biust. Koniec kropka. Mały biust to placek, albo całkowita deska, czyli A albo B. C jest biustem już nieźle odstającym od żeber, więc do małych go nie powinnaś zaliczać. Jak ktoś napisał powyżej nie ma kobiety noszącej A lub B, która nie zazdrościłaby większym. C nigdy nie zazdrości.