Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autobuszalony

Moja dziewczyna przestała dbać o siebie

Polecane posty

Gość autobuszalony

Witam Jesteśmy prawie rok ze sobą, na początku było super, ona była piękną laską, ale teraz widzę jak się zapuszcza! Jak zwrócić jej na to uwagę? Nie chcę jej tego mówić prosto z mostu, bo jest wrażliwa, a mnie na niej zależy. Myślę, że kiedy poczuła, że mi się podoba i że jesteśmy razem przestała po prostu o siebie dbać, uznała, że już nie musi... Włosy myje do pracy, do spotkania ze mną tłuste i spięte... Przestała uprawiać jakikolwiek sport...brzuszek i cellulit coraz bardziej widoczne.... Co myślicie? Bo coraz mniej mi się podoba i coraz bardziej myślę już o innych...

Gość gość
Moj facet to samo... Ja dbam o siebie, nie przesadnie, ale cialo zadbane, paznokcie zrobione u nog i rak, ogolona wszedzie, czyste i ladne wlosy, makijaz, ladne ubranie itd. a on? najchetniej to by sie w ogole nie myl, goli sie raz na 2tygodnie, rozciagniete gacie, beka, pierdzi...porazka

Gość autobuszalony
Jakbym mówił o swojej...również zdarza jej się bekać, przeklinać, chodzi w samych używanych ciuchach. Prawda, że jest z biednej rodziny, ale mogłaby trochę się ogarnąć..póki nie jest za późno. Myślę, że jej trądzik, nienajlepsza cera i takie sobie włosy wynika ze słabego odżywiania (same najtańsze rzeczy z biedronki) oraz najtańszych kosmetyków, fryzjer czy kosmetyczka raz w roku.

Gość odpowiedzialna789
To może weź ją podstępem? ;) Kup jej karnet do jakiegoś salonu kosmetycznego jako prezent. Tylko wybierz naprawdę fajne miejsce. Wiem że w niektórych salonach, jak np. w gabinecie Wyspa Piękna z Wrocławia zabiegi przypominają małe ceremonie. Jest przyjemna muzyka, pachnące świeczki... Dziewczyna na pewno wróci zadowolona, a przy okazji zadbają o nią profesjonaliści. Pomyśl o tym, bo moim zdaniem to naprawdę fajna opcja.

Gość gość
Sam przyznałeś, że jest biedna i je najtańsze jedzenie. Skąd ma więc wziąć na ładne ubrania, fryzjera czy kosmetyczkę? Trzeba było wziąć sobie pannę z bogatego domu. Tyle że taka pewnie nie zaszczyciłaby cię nawet splunięciem, więc wziąłeś, co było, tak? :D

Gość Niemloda
Ten pomysł z kupieniem dziewczynie karnetu do jakiegoś Spa jest super, może nawet sama przestanę o siebie dbać, to może wreszcie partner zwróci na to uwagę i fundnie mi parę upiększających zabiegów w pobliskim Medica Spa (Ursynów). W sumie nie byłoby źle - mężczyżni chcą, żebyśmy wyglądały pięknie, ale ani myślą pomóc czy w czasie, jaki na ten wygląd jest potrzebny, czy w domowych pracach czy cokolwiek

pomysły super. Dorzuciłabym jeszcze jedno: a sprawdź czy z nią wszystko w porządku, jak człowiek ma jakiś życiowy kryzys, stan depresyjny to też nie ma ochoty robić się na bóstwo :/ może wystarczy trochę wsparcia i się poprawi