Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co chwalicie się wszystkim na facebooku ?

Polecane posty

Gość gość
Mam jedno zdjęcie od 5 lat. Nie wrzucam zdjęć dzieci, naszych prywatnych zdjęć z wycieczek, uroczystości itp. Nie wrzucam rzeczy które posiadam i posiłków które zjadlam. Nie wrzucam durnych sentencji i powiedzonek. Nie przyjmuje zaproszeń od znajomych z zamierzchlych czasów. I czuje się w zgodzie ze sobą jeśli chodzi o fb. Jestem tam bo dzięki temu.portalowi mam kontakt z ciekawymi dla mnie ludźmi ale nie akceptuje prawie wszystkiego co tam się dzieje i przyjmuje tylko minimum

Gość gość
I tak najlepsze sa osoby, ktore potajemnie biorą kredyt zeby pojechać na zagraniczne wakacje i pokazowka, ze co rok inny kraj. A często nie mieszkają w Pl ... i praca w fabryce ( nie mam tu nic do takich osob lecz normalnych i myslacych o przyszlosci) Nie wspominając o tym ze je w barze i musi aie zameldować. Lub co rok dwa nowe tanie jak barszcz auto...ale w Polsce ciezej osiągalne...wiec... urlop w Pl auto trzeba pokazac...niech zazdroszczą jak nam sie powodzi. A znasz te osoby i wiesz, ze to tylko maska bo w rzeczywistości nie mają i nie mieli nic ...nawet własnego mieszkania, tylko zyja na wynajmie. Ale szpan jest fotki są, a nóż ktos uwierzy.... :-)