Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie, że nastolatki nie uważają seksu oralnego za sex ? to jak pocałunek

Polecane posty

Gość gość

Była u nas rodzina na wakacjach, w tym moja kuzynka lat 15 i jestem zszokowany jej podejście do tych spraw, ja mam 26 lat i za moich czasow tak nie bylo, ona jest bardzo otwarta i z tego co mowila jej kolezanki tez. seks oralny ? lodzik ? wiekszosc to robila, zrobic loda fajnemu koledze to nie problem, bo to nie seks i zerowe ryzyko ciązy, albo minetka na imprezie po alkoholu, to dla nich frajda wypiąc sie i byc wylizaną, taka zabawa przyjemna Gdy ja chodziłem do szkoly to dziewczyny byly strasznie pruderyjne, wstydliwe, gdy jakis chlopak wszedl do szatni to zaczely piszczeć wrzeszczeć, na przerwie nie daly sie dotknąc za cycka czy tyłek, a teraz sie dają dotykac, to jest coool byc zmacaną przez fajnego kolege

Gość gość
kuzynka zrobiła ci ustami? wypluła czy z połykiem?

Gość gość
Ja mam 25 lat i faktycznie jeszcze 10 lat temu jak chodziłam do gimnazjum to nawet nie wiedzialam co to znaczy zrobić loda :O moje koleżanki również, w ogóle się nie interesowałyśmy seksem. Oczywiście były szkolne pary ale "związek" polegał na trzymaniu się za rękę po lekcjach, ewentualnie wyjsciu na pizze po południu ;) jak chłopak zlapał jakąś dziewczynę za tyłek to był pisk to samo jak chłopacy chcieli nas podglądać w szatni przed wf ... rzadko która dziewczyna się malowała, co najwyżej tusz do rzęs, ubierałysmy się też normalnie, żadnego strojenia się.. czasem zdarzyło się wypic piwo w krzakach czy zapalić papierosa ale to raz na miesiąc i to jedno piwo się piło na 2-3 osoby. A jak teraz czasem przechodze obok gimnazjum to jestem przerażona, niektóre 15 l. wyglądają starzej ode mnie :O pełne makijaże, w ustach papierosy, wulgarne, oglądają się za starszymi facetami :O nie wiem skąd taka zmiana w ciagu 10 lat :O

Gość gość
13:54, w krzakach to raczej się loda robi kotku

Gość gość
ja tez jestem rocznik 89 :D gdy ja chodziłam do gimbazy a potem szkoly sredniej to tez bylo inaczej niz teraz :D Faktycznie prawie żadna dziewczyna sie nie malowała, tzn uzywały błyszczykow do ust, niektore jakis delikatny podkład czy troche pudru (glownie te z brzydką cerą) Pamietam jedną laske, ktora sie ostro malowala jak lafirynda i ona byla ''puszczalska'', wszyscy o niej mowili ze sie ''puszcza'' ze starszymi kolesiami, ogolnie w szkole byly takie ''laski'' ze 3-4, wyzywająco ubrane, prowokujace. Teraz jest na odwrót, te wyzywające to wiekszosc, a skromne dziewczyny sa w mniejszosci, dziewczyny biegają za FACETAMI, nie chłopakami tylko chcą FACETOW, doroslych :D Typowa gimnazjalistka czy licealistka nie wyglada jak nastolatka tylko dorosla baba, niektore faktycznie z ryja wygladają na 30 lat

Gość gość
Ja mam 25 lat i faktycznie jeszcze 10 lat temu jak chodziłam do gimnazjum to nawet nie wiedzialam co to znaczy zrobić loda pechowiec.gif moje koleżanki również, w ogóle się nie interesowałyśmy seksem. Oczywiście były szkolne pary ale "związek" polegał na trzymaniu się za rękę po lekcjach, ewentualnie wyjsciu na pizze po południu oczko.gif jak chłopak zlapał jakąś dziewczynę za tyłek to był pisk to samo jak chłopacy chcieli nas podglądać w szatni przed wf ... rzadko która dziewczyna się malowała, co najwyżej tusz do rzęs, ubierałysmy się też normalnie, żadnego strojenia się.. czasem zdarzyło się wypic piwo w krzakach czy zapalić papierosa ale to raz na miesiąc i to jedno piwo się piło na 2-3 osoby. A jak teraz czasem przechodze obok gimnazjum to jestem przerażona, niektóre 15 l. wyglądają starzej ode mnie pechowiec.gif pełne makijaże, w ustach papierosy, wulgarne, oglądają się za starszymi facetami pechowiec.gif nie wiem skąd taka zmiana w ciagu 10 lat pechowiec.gif xxx ja mam 23 lata i takie samo wrazenie, te mlodsze roczniki, ktore my nazywamy pokemonami bo tak wygladaja, to jakas masakra, czo sie dzieje z tym swiatem

pod moim mieszkaniem jest kort i na chodniku wczoraj siedzialy sobie 2 blond gowniary tak na oko 17 lat. bardzo seksowne te pokemony sa... :D :P

Gość gość
puszczaja sie teraz z kim popadnie, pol szkoly zalicza to slabo

Gość gość
upadek obyczajow i zeszmacenie spoleczenstwa