Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka dodała bez niczyjej zgody zdjęcie mojego dziecka na fejsbuku.

Polecane posty

Gość gość

Mam fb, ale nie zamieszczam tam żadnych zdjęć swoich ani tym bardziej dziecka. Dziś loguję się a tam zdjęcia mojego dziecka na profilu siostry męża z weekendu u teściów. Syn lata tam w samych majtkach. Strasznie się zdenerwowałam i mój mąż też. Kazał siostrze usunąć te zdjęcia, jednak ona napisała, że nie zrobi tego i obraziła się. Kto ma rację ?

Gość gość
Ty, jeśli tylko sama nic nie wrzucasz....jeśli wrzucasz i tu, to to by była chipokryzja.... Tak naprawdę za takie coś grozi prokurator.... Jeśli oczywiście nie wyrażasz zgody i sama też nic nie umieszczasz

Gość gość
Jeśli na zdjęciu są minimum trzy osoby to wszystko jest ok. Bo trzy osoby to już tłum, a zdjęcia tłumu można umieszczać gdzie się chce. :classic_cool: Się naczytałaś za dużo o hiszpańskich sądach. :D 🖐️

Gość gość
Na większości zdjęć jest sam syn, dwa ma ze szwagierką (czyli dwie osoby).

Gość gość
Autorko, w pełni popieram Ciebie i Twojego męża. O takich sprawach powinni decydować rodzice malucha, a nie wszyscy dookoła. Ale niestety w dzisiejszym poj***** świecie wszystko jest do gory nogami. Ja, po urodzeniu pierwszej córki, jeszcze ze szpitala nie wyszłam z małą, a już zostałam poinformowana przez męża, że moja siostra wrzuciła na fejsbuka zdjęcie małej z inkubatora (problematyczny poród)!!!! Myślałam, że mnie k**** trafi! Od razu zadzwoniłam, kazałam usunąć i usunęła, chociaż też fochem strzeliła, ale ona ma myslenie na poziomie nastolatki a nie dorosłej baby. Szwagierce bym zagroziła, że albo usunie po dobroci albo zgłosisz ją do admina.

Gość gość
to podchodzi pod paragrafy za nielegalne zamieszczanie wizerunku

Gość gość
powinniście oboje z mężem kazać jej usunąć zdjęcia, macie do tego prawo, bo to wasze dziecko, powiedzcie jej niech zamieszcza zdjęcia swoje w samych majtkach ...

Gość gość
ty masz rację

Gość gość
mozesz zglosic te zdj - zeby administrator usunal bo sa wstawione bez twojej zgody :)