Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
tak jestem wróżka Samanta,o co dziecko chciała bys zapytac?

Gość gość
Czesto mysle o osobie,z ktora sie sklocilam(nie jest to moj partner,ktos inny,ale bardzo sie do niej przywiazalam)czy ta osoba kiedykolwiek jeszcze wroci ?Bo jakos nie moge sie z tym pogodzic,ze wyjechala i popadlam w pewnego rodzaju marazm,nic mnie juz nie cieszy,jestem zdolowana.Dlatego bylabym bardzo wdzieczna za wrozbe.Moje dane to:Sandra,30.7.1986

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Jest tu kto ? :(

Gość gość
wredny małpiszon dziś xKrisso, to ten z Tajemnic Losu na Polsacie? :D No, uroczy :D 😍

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Słabo to wyszło niestety. Jest tak: Prawdopodobnie kłótnia nie była z Twojej winy, ale ta osoba chce, żebyś tak myślała. Lubi manipulacje i szantaże emocjonalne, chociaż doskonale stwarza pozory przyjacielskości, wręcz bywa bardzo czarująca. Karty potwierdzają to, co napisałaś - marazm, oczekiwanie, poczucie pustki po Twojej stronie. Jesteś też trochę niedojrzałą osobą i gubisz się w tym. Jednocześnie wskazują jednoznacznie na zerwanie więzi, zakończenie tej relacji. Nie powinnaś próbować nawiązywać kontaktu, bo może być z tego tylko większy problem.

Gość Sandra55677
Ojej,ktos odpowiedzial na moje pytanie :) Dziekuje serdecznie za odpowiedz :) Nigdy bym ta osobe o to nie posadzila,ze lubi manipulowac i szantazowac emocjonalnie.Czyli ta osoba nigdy nie byla tak naprawde przyjacielsko do mnie nastawiona,czyli tylko udawala ?

Gość gość
W pozycji tej osoby, Twoich wcześniejszych kontaktów z nią wyszedł mi odwrócony Giermek Mieczy - możesz sobie pogooglać interpretacje różnych ludzi, jest ich pełno w necie ;) Ja to widzę tak, że tego typu osoby niekoniecznie mają złe zamiary. Chcą się zaprzyjaźnić i autentycznie uważają się za przyjaciół - przecież potrzebują innych ludzi tak jak wszyscy. Ale mają cokolwiek egoistyczny stosunek do świata i tendencję do podporządkowania innych swoim celom.

Gość Sandra55677
Jeszcze raz dziekuje :) Bedzie ciezko sie od tego odciac ale trzeba isc dalej.Widocznie tak mialo byc ...

Gość gość
Nie ma za co :) Miłego dnia!