Gość gość Napisano Lipiec 23, 2015 ja na dobre i na złe zaczełem nie lubić jak od któregoś roku po wakacjach zaczeły puszczać w piątki a nie jeszcze takiak kiedyś bardzo dawno cały czas w niedzielę po pierwszy raz leciał i było dobrze od początku przez cały czas tylko już pózniej od któregoś roku po wakacjach leciał po pierwszy raz w piątki a w niedzielę takiak zawsze leciał pierwszy raz to były tylko powtórki niestety dla tych którzy w piątki niestety leciały od od 20008/czy 20009 roku tak było chyba i w tedy właśnie zaczełem nie lubić na dobre i na złe a pózniej jeszcze bardziej bardzo zaczełem nie lubiźć na dobre i na złe jak z piątku do znowu na środy się przeżucilo po wakacjach i zaczeło na dobre i na złe lecieć w środy niestety- do teraz ale znowu nadal w niedzielę tym razem i teraz nadal w niedzielę niestety powtórki ze środy kto nie obejrzał odcinka jak leciał pierwszy raz w środę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 11, 2023 Problem tego serialu polega na tym, że od początku emisji jest po 1 odcinku w tygodniu. Ostatnio czytałam, że Ewa Skibińska grająca Elżbietę Walicką jest niepijącą alkoholiczką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach