Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nataliax123

stara znajomość odżyła

Polecane posty

Witam serdecznie. Od dłuższego czasu rozmawiam z facetem, z którym poznałam się mając jeszcze 17 lat. Nasze drogi rozeszły się z powodu jego wyjazdu za granicę. Po 5 latach powoli wszystko wraca. Bardzo dobrze nam się ze sobą rozmawia. Wiadomo oboje mamy już dużo za sobą , bo jednak od jego wyjazdu dużo się zmieniło zarówno w moim jak i jego życiu (to z resztą wiadome). No i zamierzamy się spotkać. A właściwie już się umówiliśmy na najbliższy weekend. Z tym , że strasznie boje się tego spotkania. On twierdzi, że "zawsze mu się podobałam i podobać będę" , ale wiadomo jak to z facetami jest. Od czasu, kiedy ostatni raz się widzieliśmy trochę przytyłam, a to za sprawą tabletek hormonalnych. Nie oznacza to, że nie dbam o siebie. Zawsze staram się wyglądać ładnie i zadbanie. No ale dodatkowe kilogramy są. Może tym go przestraszę? Nie wiem dlaczego tak myślę. Z jednej strony nie przytyłam właściwie Bóg wie ile no ale już rożnica jest. Zastanawiam się czy się nie poddać bo boje się , że może jednak mogę mu się nie podobać już i to mnie bardzo niepokoi. Bardzo chciałabym dać nam szansę, jemu widać , że też zależy, ale co jeżeli dostanę kosza?Może lepiej dać sobie spokój? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gościówka_
Spotkaj się - lepiej coś zrobić i żałować, niż gdybać co by było gdyby. Jestem w sytuacji gdzie pewna znajomość się urwała i wyrzucam sobie, że mogłam się w pewnym momencie " przypomnieć " :) . Uwierz mi, minęło sporo lat, dziś jestem już na innym etapie swojego życia a to wciąż mi w głowie siedzi ;). Przynajmniej zweryfikujesz jego zapędy, jeśli pare kilogramów go wystraszy - to przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz. A może tak miało być, że spotkacie się ? Nie pójdziesz - nie będziesz wiedzieć. Powodzenia !

Gość gość
Gościowi ma rację. ...a myślisz ze on nie ma brzuszka ani prześwit ów na czubku głowy? Ja kiedyś zaryzykowałam i ślub 10 października hehe

Gość gośćon37
idź na całość:-)

Gość gość
To ile przytyłaś przez te 5 lat , 40 kg??

Gość gościówka_
Do Gość powyżej - gratulacje! Mój obiekt westchnień też wyjechał za granicę a potem wrócił ale nie miałam odwagi sama go zaczepić. Tym bardziej, że pierońsko przystojny facet i tabuny chętnych niewiast się wokół niego kręciło. Widziałam zdjęcie jego ex i to mnie zdemotywowało. Ja miałam bęben a ona figurę jak modelka. Mimo zapewnień z jego strony ( a widział moje zdjęcia), że strasznie mu się podobam ( rozmawiało nam się cuuuudnie ) zawierzyłam kompleksom.