Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanuni

odpuściłem teraz żale

Polecane posty

Gość kanuni

Od dosyć dlugiego czasu zabiegałem o jedną dziewczyne ,która sama nie wiedziała czego chcę.Raz tak raz nie bardzo mi zależało dlatego byłem cierpliwy.W pewnym momencie gdy znowu była na nie postanowilem dać sobie spokój przestałem się nią interesować rozmowy tylko slużbowo itp.Miałem już naprawdę dość i uznałem że nic na siłę.Teraz dla odmiany ciągle gada do naszej wspólnej znajomej ze ma w końcu św spokój i że się do mnie nie odzywa itp itd i pitoli to na okrągło gdy za nią biegałem to na mój temat milczała.Teraz gdy ją olałem to pitoli pomijam,że gdy rozmawiamy slużbowo jest w stosunku do mnie naprawdę ok.Nie rozumiem po co obrabia mi d**e.Co o tym myślicie bo mnie to złości.

Gość kama kamilka
Może znajoma cos ci wkręca. Nie ufa tez się osobom co cos tam gadają. Ufaj swojej intuicji ludzie tez sobie dużo dodają a może ta jej nie lubi i ma złość i pitoli sama głupoty. Może zagadaj do tej dziewczyny wprost.

Gość gość
Nie zwracaj uwagi a przestanie gadać. Natomiast tej znajomej, która ci powtarza, co tamta mówi po prostu powiedz, żeby przestała to robić.

Gość gość
a znasz analfabeto j .polski ?:D osioł z ciebie któa by chciała takiego cymbała który pieprzy trzy po trzy na forum publicznym w necie szok

Gość kanuni
dzięki za odpowiedzi ja to jak mam kogoś gdzieś to na temat tej osoby nie rozmawiam wiem ze faktycznie coś pitoli ale chciala spokój to ma nie wiem po jeszcze gada eeeee pozdrawiam

Gość gość
Nie rozumiem, mnie inne sprawy osób nie interesują tym bardziej ploty. Wiec dziwie sie ze ta znajoma twoja tak na nią mówi. Nie słyszałeś na własne uszy to nie wierz do konca tej osobie, ludzie sa różni o co życzliwi i ci mniej skoro jest o tamtej kobiety co ci wpadła w oko znajoma i gada tobie na nią. To skąd wiesz ze nie gada i na ciebie tamtej. Jak sie samemu nie słyszy to nie zawracaj sobie bzdura glowy.

Gość gość
ciężko zrozumić ten bełkot

Gość gośćaligator
A ta znajoma to ci donosi dodając po zlosci od sebie ( bo np: jej nie lubi,chce ci się podlizac) a ty głupi słuchasz jak ona niby się do waszej znajomej żali! Przez nią stajesz się glupszy bo wysluchujesz jak ta wasza niby znajoma ci o wszystkim donosi a może po cichu ci kabluje i o 360 stopni przekreca co mówiła ta dziewczyna wtem ona jest ok i ma pewność że tamta i tak się nie dowie że gada głupoty do ciebie a pewnie bogu ducha winna tamta nic nie gada a ta z zazdrości i tak obrabia d**e do Cb na tamtą bo ładniejsza i w chu** zazdrosna! Ogarnij się!

Gość gość
A moim zdaniem właśnie ze nie dobrze zrobił, bo tak naprawde nie ma pewności czy rzeczywiście jego nie chce czy może chciała. Może lepiej pogadaj w cztery oczy z ta dziewczyna i wtedy odpuść jesli będzie na nie. I tyle a znajomej nie słuchaj co to za wiarygodna osoba. Dla mnie rzadna bo jest również i jej znajoma. I na pewno tez mogla cos powiedziec i może dziewczynka tak się zachowuje i cie odtrąca z jakiegoś powodu tobie nie wiadomego.

Gość gość
Cos mi znanego:-) miałam kiedyś taka znajomą oczywiście jak i moja i mojego męża:-) starsza kobieta a taka wredna ze ojej. I tu gadała i tam przypinała szpilki niby jaka to ona przyjacielska ale na niby:-) życie :-)

Gość gość
Z Twojego opisu wnioskuje łączy was praca współpraca, wiec to grono tam gdzie praca każda szpile kuje. Wiec może chce się podlizać o tyle a na cel wybrała dziewczynę bo wie ze cie to zaboli.wiec rozum i jeszcze raz rozum:-)

Gość bajazyd
Dziecinada:-( ile masz lat ze nie masz rozumu? Ja ze swojego doświadczenia życiowego nie sugerował bym się polotami.tym bardziej w pracy

Gość gość
Co można ci doradzić hmm, np zapytaj znajomej a po co ci to mówi i w jakim celu. A 2. Zapytaj sie owej kobiety ktora ci sie podoba czy tak mówiła bo doszły cie słuchy. I sam zobaczysz reakcje. Nie daj się sobą manipulować innym. A poloty jak to ploty nie wiadomo czy prawdziwe.

Gość gość
popieram goscia z 00.00

Gość gość
Ta co Ci to donosi, może celowo mówić Ci nieprawdę, dodawać coś złego ze swej strony. Dziewczyna może być niewinna, ale ktoś w jakimś celu i nie musi to być zemsta, ale np. zwykła zazdrość, zawiść, nawet pierdoła( tak jest między kobietami) ją oczernia. A jak zna sytuację między wami ma dostęp do Ciebie i dziewczyny, to może wami manipulować do woli, nastawiać przeciw sobie. Mężczyźni też tak robią.

Gość gość
ja uważam że jeżeli naprawdę gada na Ciebie to tylko dlatego że próbuje udowodnić jak ma Cię w d***e a wedlug mnie odpuściłeś to ją teraz szlak trafia i tyle bo byłeś adoratorem który odpuścił.Jak biegałeś kolo niej to mogła Cię owinąć w koło palca a teraz jesteś be.Bo ludziom jak coś zwisa to nie ma tematu a ona widać drąży i masz odpowiedz

Gość gość
SZLAG kobito SZLAG!

Gość gość
SZLAKI są w górach :P

Gość gość
Po jaką cholerę miałaby dziewczyna o nim źle gadać, jak go nie chciała i olała. Ona go nie chce, on odchodzi. Temat zamknięty, po co robić syf?

Gość gość psycholożka
Ploty w pracy to najgorsze co moze byc i romanse w pracy,potem tylko niesmak pozostaje.Plotami sie nie przejmuj,ludzie czesto zmyślają,dokladaja od siebie.Ona powiedziala moze jedno zdanie raz a zrobilo sie z tego przemówienie.Ty nic zlego na nią nie mów,zachowaj klase,wszystko ucichnie z czasem.Znajoma która ci te nowiny donosi tez nie jest fair,moze kocha sie w tobie i probuje zwrócić na siebie twoja uwagę,albo jest zla ze latałeś za tamta to teraz masz.Unikajcie romansów w pracy i będzie git.

Gość gość
Donosicielom sie nie ufa!!!!!!

Gość gość
moim zdaniem odpuściłeś to teraz żal jej tyłek ściska i dlatego gada widocznie nie do końca jesteś jej obojętny.A zbyt dlugie ciuciu babki robią się nudne więc dobrze zrobiłeś,że żagiel zwinąłeś a poczekaj jak kogoś sobie znajdziesz to dopiero ją zaboli!!!!

Gość gość
ten popiedoleniec dalej tu szczuje cmoknij sie w jaja ty pedofilcu *****czu :D

Gość kanuni
prawda jest taka ze zerznąłem dzisiaj takiego jednego , to był moj ojciec:( jestem w****iony ze nie zr***ałem dziadka w tylec

Gość gość
dokładnie, żal jej, że sobie odpuściłeś i dlatego trajluje trzy po trzy. Chciałaby, żebyś zawsze za nią latał, a ona nic z siebie nie da. Dobrze, żę w porę się zwinąłeś, wyobraź sobie takie zabawy w późniejszym, ewentualnym związku - urwanie głowy na całe życie - bo ten typ się nie zmienia. Znajdź sobie kogoś normalnego, a nie księżniczkującą wiecznie niezdecydowaną.

Gość gość
Na 100% ta niby twoja koleżanka donosicielka, miesza, a za 3 mies. zacznie do Ciebie zarywać. Najlepsza przyjaciółka, przyjaciel, koleżanka, kolega może przeszkadzać, a po czasie wychodzi, że np. jest zaintersowana/y tobą.