Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziesmaczonaaa

Pytanie co dają Wam faceci, a co Wy im dajecie ?

Polecane posty

Gość Ziesmaczonaaa

Na necie krąży pełno postów w typie "co dają wam wasi faceci?","mój facet nic mi nie kupuje","ile pieniędzy daje wam facet na przyjemności". Ale nie ma tematów co WY kupujecie IM. Dostaja "cos" tylko z jakis okazji i zazwyczaj jest to cos ugotowane i sex. No kur.. Wy wymagacie cud wie czego, oni maja to dawać a wy co ? obiad/kolacja i sex ? Bo takie odp zazwyczaj padaly. Albo nic albo obiad i sex. Ja swojemu codziennie gotuje i często się kochamy bo tego chcemy, nie traktując tego jak jakąś niespodziankę a okazywanie miłości ! Wymagacie kolacji, kwiatuszków, prezencików, randek oraz pieniedzy (nie mowcie ze nie, 90% piszacych pisze o kasie na przyjemnosci i wlasne wydatki) a same nie dajecie nic. Kiedy ostatnio kupiliscie cos im bez okazji ? Chłop tez chce byc rozpieszczany, chce czuc sie kochany. My dajemy sobie podarunki i z okazji i bez okazji. Nie mam problemu aby kupic fajny perfum jak mi sie podoba i dac mu go bez okazji. Albo zabrać go na mecz bo lubi, czasami pójść i pograc w cos razem, czasami koszule, czasami słodkości. Ale ja tez mu cos daje. Wiec panny jezeli tak oczekujecie to tez dajcie a nie badzcie gl..imi materialistkami.

Jak ktoś wymaga od kobiety, żeby mu codziennie kupowała prezenty, jest baranem. Takie posty i tematy zakładają chyba tylko frustraci i frustratki, które nigdy nie miały do czynienia ze związkiem. Tym tematem usprawiedliwiacie swoje niepowodzenie i porażkę. Głównie o podstawie swojego skazanego na potępienie wyglądu. Żenada. Nie uważasz?

Gość zniesmaczonaaaa
Zaskoczę was. Jestem szczęśliwa w związku który trwa już 3 lata i za niedługo powiemy sobie "tak". Mój chłop nie oczekuje ode mnie prezentów. Ja sama mu je daje bo chce mu zrobić przyjemność, tak jak on mi daje bo chce mi sprawić przyjemność. Po prostu wkurza mnie materializm wśród bab. Same chcą ale nie dają. A miłość nie polega tylko na braniu.

Gość gość
To facet jest zdobywcą - więc pretensje miej do natury. Poza tym nie ważna jest kasa, liczy się gest.

Gość Zniesmaczonaaaa
Black_jack - naucz się czytać ze zrozumieniem - jestem kobietą.

Gość Ankaodtak
Facet jest zdobywca, ok, to w sumie jak juz was zdobyl to moze miec w d***e dbanie o was. Wkoncu zdobyl i starac sie nie trzeba. Zaciagnal do lozka i koniec z prezentami, zdobyte,zalane i koniec. O faceta dbac tez trzeba.

Gość gość
Sęk w tym, że kobietę cały czas trzeba zdobywać.

Gość gość
"autorka" to facet udający kobietę 2/10 🖐️

Gość zniesmaczonaaa
Nie, załozylam ten temat dlatego, że szukałam pomysłu na prezent z okazji znalezienia lepszej pracy i odkrylam ze tematow o tym co dziewczyny daja chlopaka praktycznie nie ma, albo sa tak denne ze szok,a le za to co dziewczyna oczekuje od faceta masa. Milo by bylo jak w zeszlym tygodniu dostalam nowe szpilki bez okazji bo zobaczyl ze patrze na nie na deezee. Może i o kobiete trzeba ciagle zabiegac ale to co widze pod tym tematem tylko bardziej mnie utwierdza w tym ze wstyd jest byc kobieta bo kazda patrzy tylko na to co moze dostac, i zazdrosci tylko ze inna dostala a ona nie. Tylko az dziw ze przyznac sie nie chcecie.

Gość gość
a poxniej placz bo facet uciekl do takiej ktora o niego tez dba

Gość gość
Jeszcze sex w ramach prezentu. Facet ma latac wokol niej a ona laskawie w ramach prezentu nadstawi tylek. Wspolczuje waszym faceta xd

Gość gość
posiadanie faceta jest dla mnie tak jak posiadanie dziury w bucie w deszczową pogodę . Kasę umiem sama zarobić ,dziecko już mam i więcej nie chcę ,drobne naprawy robię sama a powazne zlecam fachowcom ,a seks ? wiadomo lubię ,mam kochanka ,ale nigdy w zyciu żadnych mieszkań ,prania gaci,podstawiania obiadków.

Gość gość
No to ujowo szukałaś, bo na kafe były już setki tematów o tym co kupić facetowi na jakąś okazję.

Gość gzniesmaczonaaa
Ale dziecko ktos ci zrobic musial. Ja jestem za tradycyjnym modelem rodziny gdzie para jest malzenstwem. Chce tez miec w przyszlosci chociaz jedno dziecko bo kocham male dzieci. Za niedlugo slub ale chcemy sie najpierw dorobic aby móc zapewnic cos dziecku. Ja studiuje i dorabiam, a on pracuje. Nie musze mu gotowac bo caly dzien siedzi w firmie i tam tez je ale chce mu zrobic przyjemnosc wiec gotuje i zawsze po przyjsciu do domu ma cos cieplego i dobrego, on za to zmywa naczynia. Wychodzi rano i wraca po 20 (niestety, uroki korpo) więc to ja sprzątam, chociaz głównie po sobie bo on zanim wroci to jeszcze meile odczyta i zasypia. Ale w weekend mi pomaga i razem sprzatamy. Czasami napisze sms zebym nie gotowala bo wyjdziemy gdzies pochodzic po Wro. Nie umialabym zyc bez niego. Sama sie nie przytulic i z sama soba nie pogadasz kiedy dziecko wyrosnie i pojdzie w swoja strone.

Gość zniesmaczona jestem
Dobrze szukałam. Głównie odpowiedzi to "obiad i sex" "nic" "jest juz za duzy/za stary na prezenty""nie mamy kasy zeby wydawac na p*****ly". No tulwa ;/ glupia czekolada 3 zl kosztuje a cieszy

Gość gość
oj tam, zostawia te materialistki dla innych :)

Gość gość
No to jednak źle szukałaś, nie raz tu widziałam tematy o tym i były normalne propozycje prezentów, pamiętam, że najczęściej proponowany był zegarek i ramka ze wspólnym zdjęciem, hah.

Gość gość
no przeciez nie jestem maryją i nie nastapiło niepokalane poczecie :P byłam mężatka przez 7 lat i mam dosyc tego miodu,dziecko ma obecnie 16 lat a ja od 6 lat sama i naprawdę szcześliwa

Gość gość
chodzi o prezenty bez okazji aby zrobic komus przyjemnosc. Ale dzisiaj baby tylko na kase licza

Gość gość
Bo faceci wolą dodatkowy seks niż prezenty ;)

Gość gość
A jak dziecko z domu wyfrunie to co ? Chyba nie powiesz mi ze bedzie ci milo siedziec samej w czterech scianach, bez pomocy , bez drugiej osoby z ktora sie idzie przez zycie. Na dzieci nie ma co liczyc bo one pozniej maja swoje rodziny

Gość gość
Nie każdy potrzebuje drugiej osoby do szczęścia.

Gość gość
Sex jest normalny w zwiazku. Dodatkowy ? Bonus jakis w postaci du..y ? Ja mam często ochote na sex więc robimy to minimum co drugi dzien, sa tez dni ze codziennie bo oboje mamy na to ochote z milosci. Nie potrzebuje dodatków, powiedzialby o tym. Jak w zwiazku nie bedzie im sie ukladac to facet znajdzie sobie dodatkowy sex - na boku, u boku innej

Gość zniesmaczonaaaaaaa
Oczekujecie ale niczego w zamian nie dajecie.

Gość gość
"Ja mam często ochote na sex więc robimy to minimum co drugi dzien" ale co z tego, że ty tak masz? nie każda ma tak jak ty :) i zgodzę się z gościem wyżej, nie jeden facet będzie wolał nadprogramowy seks niż jakieś "pierdoły"

Gość gość
Utrzymuje go, bo stracil prace. Teraz szuka czegos sensownego. Nie mam z tym problemu :)

Gość gość
Popraw swoją pisownię to facet się ucieszy, że ewoluowałaś.

Gość gość
to co, jak wam sie tak nie chce to w ramach prezentu biedne musicie sie zmuszac? to fest milosc. waszym faceta pewnie sie juz nawet nie chce jak musi prosic sie

Gość zniesmaczonaaaaaaaaaaaaaa
jak czytam te wasze komy to wstyd mi ze jestem kobieta.