Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze sexy

dlaczego cie tutaj nie ma

Polecane posty

Gość zawsze sexy

szukam znowu mojego doktorka, a tu ani widu ani słychu

Gość gość
jaj

Gość gość
bo tak! pindo! :P

Gość zawsze sexy
brakuje mi jego złośliwego poczucia chumoru

Gość gość
patologia tego forum nie zna swojego ojczystego języka, wstyd!

Gość zawsze sexy
21;25 - do czego pijesz? jaka patologia?

Gość gość
przyjrzyj się jak piszesz, pindo!

Gość gość
pozwól mi odpowiedzieć za ciebie sexy. hoooj ci do tego :P

Gość zawsze sexy
21:29- hoooooooooooj ci do do tego jak pisze, prof. Miodek od siedmiu boleści :D

Gość gość
czego sie podszywasz pode mnie .Moj doktor leży obok mnie a ty musizsz publicznie sie afiszować?jesteś załosna./y

Gość gość
miodek to komunista, w archiwach widnieją szerokie zbiory obejmujące JEGO, i jego rodzinę ... i to jak uczestniczyła w tym całym galimatiasie, a on się do dziś nie oczyścił, więc chyba czegoś mu brak: poparcia politycznego PO(i wzięcia na nią jego winę), pieniędzy (ale to zwykły naukowiec, zaraz puści bąka i kaput), tak mi się wydaje :)

Gość gość
jestem na erotycznym :)

Gość gość
realy :D

Gość zawsze sexy
21:41- a co mnie obchodzi twój doktor? ja mam swojego ulubionego i wolnego kretynko nie myśląca

Gość zawsze sexy
jak ty tam jesteś to ja też tam ide

Gość zawsze sexy
widziałam twoje nowe fotki z pracy- mniam ciasteczko; przeleciałabym Cię na tym biurku:) Dawno cię nie widziałam i troche sobie inaczej ciebie wyobrażałam ale jest na duży PLUS, zrobiło mi się coś w żołądku na Twój widok:)

Gość zawsze sexy
musze wam napisc ,to smutne ale jestem rżnącym w tlylec dupkiem gejowym ,pedofilia to tez moja dziedzina rżną ojca i czasami brata

Gość gość
wrzody?

Gość zawsze sexy
nic mi narazie nie wiadomo czy mam wrzody;) ale to nie był żaden ból ani inne takie

Gość gość
chyba wszyscy wchodza ci do tylka? :)

Gość gość
m Życie uczucioweLeciała wzrokiem na mnie pół roku temu teraz sie nie odzywa hahah Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Leciała wzrokiem na mnie pół roku temu teraz sie nie odzywa hahah Pan Poważny dziś wróciła do swojego alfonsa co ją zdradzał hahah, szmata jedna wszystkie jesteście takie same smiech.gif pazerne na nasza kasę Na kafeterii od 2009. gość dziś Ojej, jakaś zrobiła Ci kuku na całe życie? gość dziś moze ma zeza a Tobie sie tylko zdawało ze sie na ciebie gapi? Pan Poważny dziś napisał to pasztet której nikt nie chce smiech.gif Na kafeterii od 2009. gość dziś hahah chyba tak smiech.gif a skad kretynowi przyszło do łba że ktoś wrócił smiech.gif p*****lniety analfabeta lapka.gif cmoknij sie w ryj Pan Poważny dziś Nie wiem czy ma , moze powinna do lekarza sie wybrać to by stwierdził, ale kolejka pewnie pół roku. Na kafeterii od 2009. Pan Poważny dziś hahah chyba tak smiech.gif a skad kretynowi przyszło do łba że ktoś wrócił smiech.gif p*****lniety analfabeta lapka.gif cmoknij sie w ryj xxx o jejku, tępy pasztet mieszkający u mamusi atakuje smiech.gif Na kafeterii od 2009. gość dziś nie wiesz czy kobieta która ci się podoba ma zeza czy też nie? ale z ciebie pipa gość dziś po co się brało szmatę ? trzeba wziąć porządną dziewczynę, heloł gość dziś Wypraszam sobie. Nie byłam, nie jestem i nie będę żadną szmatą, to on wybrał dziffki zamiast mnie. Nie zamierzam sypiać z dziffkarzami i innymi przenoszącymi wenery, za bardzo szanuję swoje ciało, żeby narażać się na jakieś choroby. gość sisi dziś 19.30 czyli Karolino wez wyluzuj..pasujeciedo siebie.Jestescie tacy sami. Inne tematy z tej kategorii ozieble kobiety!!!! ile was jest? jak postępować z pseudokoleżanką słowiczy głosik dziś Nigdy nie leciałam na twoja kase,mam dość swojej

Gość zawsze sexy
allo, allo Tomasz! gdzie teraz jesteś?