Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napiszcie mi, że to normalne

Polecane posty

Gość gość

nienawidzę dzieci. w ogóle nie mam instynktu macierzyńskiego ani pociągu do ślubu. brzydzę się dziećmi i seksem. Wiem, że to naturalne ale ja nie chcę. Czy to dyskwalifikuje mnie z normalności?

Gość gość
powinnas iść do seksuologa, psychologa, psychiatry

Gość gość
naturalne jest gdy ci to nie przeszkadza, niestety gdy stanowi problem należy poszukać pomocy.

Gość gość
żeby było ciekawiej, jestem zodiakalnym rakiem :o nie, mi to nie przeszkadza. Ale niektórym ludziom już tak... Chcę być po prostu niezauważalna, nie tłumaczyć się z tego, bo to niewytłumaczalne. Ja nawet sama nie rozumiem, czemu tak mam. od zawsze. facet, ciąża, dzieci.. mam ciarki i mdłości na samą myśl :(

Gość gość
brakuje ci prawdopodobnie odpowiednich hormonów lub masz blokady psychiczne. powinnas iśc do seksuologa bo kiedyś, kiedy może to coś sie w tobie obudzi, może być za późno i będziesz miała do siebie ogromne pretensje.

to nie jest normalne. nie dlatego, ze nie chcesz miec slubu, meza czy dzieci, ale dlatego, ze reagujesz tak mocno na sama mysl i sama nie wiesz dlaczego.

Gość gość
jak widzę dziecko to mi niedobrze, boję się, że mnie czymś zarazi, nie cierpię hałasu. Lubię ciche miejsca. a faceci jak faceci, nie mam nic do nich, bywają w porządku jako ludzie, ale pociągu nie odczuwam. nie wyobrażam sobie tego. Myślałam nawet, żeby się zmusić do współżycia i założenia rodziny, ale nie potrafię po prostu. Męczy mnie to. Ta nienormalność.

Gość gość
To się nazywa aseksualizm.