Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Obwisłe piersi u 26 latki. Czy da się coś z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Jestem bardzo atrakcyjną kobietą, mam idealną figurę ale moim mankamentem jest biust. Otóż od czasu kiedy urodziłam córeczkę (3 lata temu), moje piersi wyglądają jak dwa flaki :( w dotyku to takie ciapy. Nie ukrywam, że urodę odziedziczyłam po mamie i nigdy nie musiałam specjalnie się wysilać, żeby wyglądać dobrze. Teraz mam kompleks na punkcie biustu i wydaje mi się, że jedynym wyjściem jest operacja. Naprawdę chciałabym tego uniknąć, bo nie jestem zwolenniczką chirurgicznego poprawiania urody. Teraz kiedy jest sezon letni, ja szukam jednoczęściowych zabudowanych kostiumów kąpielowych, żeby schować te dwa obwiślaki. Czy są jakieś sposoby poza operacją, które poprawią kondycję piersi i je ujędrnią? Raczej nie wierzę w balsamy, ale jeśli nie mam racji tk wyprowadźcie mnie z błędu ;) Pozdrawiam i z góry dziękuję za rady ;) P.S. Do hejterów: nie bądźcie żałośni i jeśli nie macie nic do powiedzenia to oszczędźcie klawiaturę i zachowajcie resztki dobrego smaku i kultury. Z kolei mnie oszczędźcie czytania tych wypocin. KASIA

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować