Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slub dobrej kolezanki ide tylko do kosciola

Polecane posty

Gość gość

Jestem zaproszona na wesele ale nie ide bo rozstalam sie z facetem i nie mam z kim isc. Ide do kosciola, jest to dobra kolezanka ile powinnam dac w koperte?

Gość gość
Halo pomocy slub za tydzien a ja nie wiem jak sie zachowac. Rodzina mowi ze tylko kwiaty ale to dobra kolezanka wiec nie wiem czy tak wypada. Jesli kase to ile a jesli prezent to jaki? I co lepsze w tej sytuacji kasa czy prezent?

Jak nie idziesz na wesele to po co koperta? Wystarczą kwiaty i wino. Poza tym, brak partnera to nie koniec świata. Ja bym poszła sama i dobrze się bawiła.

Gość gość
A nie mozesz iśc sama na obiad chociaz? przecież tance sie zaczynaja po jakichś 2-3 godzinach jak ludzie popija. Wczesniej jest obiad, pogaduszki, wodka..

Gość gość
Nie czulabym sie tam dobrze sama. Nie wiem jak dam 200 zl to wydaje mi sie ze to bedzie malo, a znowu nie mam kompletnie pojecia jaki prezent kupic do 200 zl? Chcialam dac wino i jakis prezent tylko jaki?

Gość gość
Jak Ja szłam na ślub to kupiłam komplet ręczników w kształcie łabędzi. Nie pamiętam już teraz ile ich tam było, ale wyglądało to bosko. Wszyscy mieli kwiaty (które wiadomo i tak za tydzień będą do wyrzucenia) a Ja ręczniki, które tak świetnie były zapakowane że jak za miesiąc pojechałam do koleżanki to jeszcze były nierozpakowane (za bardzo jej się podobały) :D A i zmienili mi tam kolor ozdób bo chciałam. Tu kupowałam: http://www.kaszmirposciel.pl/zobacz,29,93 Myślę że jak za tydzień ślub to spokojnie możesz zamówić.