Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

NIEŚMIAŁY facet???

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że normalnie to ten facet wcale nie jest taki niesmiały w kontaktach z wszystkimi osobami, nawet ze mną jesli udajemy, że nic się nie dzieje ^^ wiem, że mu się podobam, ale on nie za bardzo potrafi mnie gdzieś zaprosić, ja go zapraszam nie wiem czy wypada (ale szczerze mówiąc i tak będę go zapraszać bo go lubię ^^) . jest tak, że - rozmowa, przypadkiem wychodzi, że gdzieś nie byliśmy i go zapraszam, on się zgadza jest zadowolony, cieszy się. No generalnie podobamy się sobie nie ma co tu gdybać. Ale jak się zastanawiam to ja go zapraszam częściej! Rozumiem go poniekąd, może się boi, że będzie nachalny, nie wiem. Ja jeszcze kilka lat temu też bym tak miała, ale potem poznałam bardzo fantastycznych facetów, moich kolegów, którzy byli rozrywkowi, towarzyscy, obyci w świecie i bez krępowania się wysyłali mi mnóstwo smsów, zapraszali na imprezy, na wspólne wypady, gadaliśmy o wszystkim i o niczym, nie byłam z żadnym z nich tylko oni są szalenie otwartymi ludźmi, mają mnóstwo znajomych (bo do wszystkich się odzywają ciągle) i mnie baaardzo uspołecznili, tak, że ja też normalnie pisze do ludzi często pierwsza, zagaduję, rozmawiam, zaczepiam, no i mnie nie dziwi pisanie do faceta nic a nic. A tego mojego może zawstydza pisanie do dziewczyny mimo, że jest po 20tce. Ja wymieniłam z moimi kolegami przez kilka lat kilka tysięcy wiadomości na fejsie, smsów, zdjęć, maili i dla mnie to taka normalka rozmawianie z facetami, a on jest taki zawstydzony :-( Gdybym nie poznała tych moich kumpli (to tacy ludzie co stopem podróżują po świecie, mają mnóstwo znajomych wszędzie) to też bym była taką dzikuską trochę jak wielu ludzi. Jakbym czekała aż mój niesmiały coś zaproponuje to bym chyba sie postarzała zanim on by się zdecydował :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować