Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

wredny małpiszon ma AIDS

Polecane posty

Gość gość
Podobno ktoś tu na kafe potrafi klątwy rzucać, może niech rzuci na to coś co się zwie infernal. Np, żeby tydzień sraczkę miała :) K-ce

>>him wczoraj założyła normalny temat, to ten prymitywny małpiszon zaczął do niej z ryjem się rzucać za nazwanie jej "ćpunką" roftl przecież jest ćpunką i cała kafe o tym wie<< xxx xx Świetnie, jestem ćpunką - podnietę masz? Wyjechałam na nią z ryjem gdyż założyła temat "idę na plażę" czy coś w tym stylu, i dodała post nazywając wszystkich "przegrańcami" po czym po chwili go zedytowała, dlatego wyjechałam na nią z ryjem. A ona kilka razy bezpodstawnie nazwała mnie ćpunem, gimbusiarą, choć nigdy słowa z nią nie wymieniłam. Wniosek? Sama zaczęła. Więc gościu, trzy ch*je w bok ode mnie.

Gość gość
Katowice Infernal się tu pojawi pewnie dopiero za tydzień lub dwa.

Gość gość
to coś jest typowa blondi. To nie jej wina że ma możdżek jak orzeszek, oczywiście znowu obraża kogoś w temacie, jak to ona, a potem znów będzie skomleć, żeby temat usunąc K-ce

Gość gość
Infernal gdzie jesteś. Pokaż ten swój zasyfiały ryj... Cip, Cip Cip...

Gość truskaweczka24
O kurcze ale nagonka. Ale w sumie to się nie dziwię za wczorajsze teksty i za wygląd, należy jej się.

Laska zwyzywała mnie bezpodstawnie, i to nie jeden raz, sama zaczęła, choć nie miała powodu bo wtedy to nigdy z nią słowa nie zamieniłam. Ma za swoje. 🖐️

Gość gość
Do infernal kochanie, myślałaś o mnie wczoraj w nocy przed snem ? mam nadzieję, że tak... K-ce

Gość gość
Racja, będzie napieprzać z pomarańczy tępa suka. Chyba nawet moon stracił do niej cierpliwość.

Gość truskaweczka24
Należało jej się. Jak widziałam jej tematy od czapy to się scyzoryk w kieszeni otwierał. No cóż laska nie ma.do zaoferowania nic oprócz cycków. Które koniec końców i tak są małe jak u 5 letniej dziewczynki.

Gość gość
Po tych pozach na fotce wnioskuje że katolce brakuje fiuta

Gość gość
jechać z tą suką !!! Może dotrze coś to tego pustego łba w końcu. Katowice mają mistrza. Gratulacje i winszuje...

Gość gość
...ależ dziękuję bardzo, cała przyjemność po mojej stronie :) K-ce

Gość truskaweczka24
Infernal pewnie leży teraz krzyżem pod kościołem i żałuję za grzechy.

Gość gość
Eh szkoda słów do tej dziewczyny . Widać ,że ma pusto w głowie po tym co wypisuje . Zero szacunku i poszanowania .

Gość gość
on powinna pod kościół na kolana iść , żeby odpokutować swoje winy. Ma szczęści, że nie żyjemy w średniowieczu, bo została by spalona na stosie czarownica . K-ce

Gość truskaweczka24
Katowice na twoim temacie napisałam już co o niej myślę. Teraz tylko czekam aż pokaże na forum swój parszywy ryj.

Truskaweczko tak prędko to się nie zjawi pod swoim nickiem :) Po całej akcji wstyd jej się pokazać, tym bardziej że prawie każdy jest przeciwko niej :)

Gość gość
gość dziś on powinna pod kościół na kolana iść , żeby odpokutować swoje winy. Ma szczęści, że nie żyjemy w średniowieczu, bo została by spalona na stosie czarownica . K-ce xxx Co z tego,że chodzi do kościoła jak to wszystko jest na pokaz .

Gość truskaweczka24
Malpiszonku przecież tą prostaczkę bardzo łatwo poznać. Ona już jest na forum. Siedzi na temacie,, zaszczuli kolejną kafeteriankę". Z resztą poczekam... Ja cierpliwa jestem.

Gość gość
Him i co... Fajnie się jeździło po Małpiszonie i po Kielcach, ale jak zaczęli jeździć po tobie to założyłaś temat i spierniczyłaś. Dziewczyno nigdy nie miałaś nie masz i mieć nie będziesz honoru.

Gość gość
Styl pisania... Małpiszonku ona pisze co jej ślina na język przyniesie. I dlatego wpadła głupia p***a.

haha :D Małpiszon, o co Ci się rozchodzi? :D Skoro jesteś ćpunką to fakt, że stwierdziła, że nią jesteś nie powinien Ci aż tak przeszkadzać. Wstydzisz się tego co robisz, że tak się zagotowałaś i wyzywasz cudze dzieci od bękartów? :D

Gość gość
zanim zaczniesz pisać bzdury koleżko zobacz co ona pisała wcześniej do ludzi,

Sorry, gdyby to był pierwszy raz, może i bym to olała. Ale niedawno odkopałam stare topiki w których też mnie obrażała. Więc tak dla samej zasady wdałam się w wojne z Infernalką :) A epitet "ćpun" skierowany pod moim adresem wcale mnie nie ubodnął, słyszę to niemalże codziennie więc przestało to robić już na mnie jakiekolwiek wrażenie.

Gość gość
poważnie zaszyła się i nie chce wyjść, chyba się boi, że kilka osób naskoczy na nią, pewnie jest wkurzona, że tak się sprawa potoczyła... K-ce