Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mam pochwice....

Polecane posty

Gość gość

Jak mysle o seksie, to czasem cos mi sie dzieje na dole.. ale to jest czasem wrecz bolesne. Kiedy probuje sobie wlozyc palca, to jestem po prostu 'zacisnieta'... Slyszalam o czyms takim jak pochwica.. jesli to mam.. to beznadziejnie :(

Gość gość
A ile masz lat? Ja w wieku 17 lat probowałam sobie włożyć tampona mini i też nie dało rady, włożyłam do połowy i prawie umarłam z bólu... Z czasem jednak wsadziłam i z czasem używałam coraz większe, rozmiar super jeszcze przed utrata dziewictwa uzywalam :)

Gość gość
22. Jak normalnie sobie wkladam palca, to wchodzi 1 palec, max 2. Ale wlasnie w tych momentach kiedy mysle o seksie reakcje mam jakby odwrotna... czym bardziej sie podniecam, tym bardziej sie zaciskam i czasem doslownie czuje bol. Odwrotnie.. :(

Gość gość
nie wiem w zasadzie czemu. Nie jestem ani pruderyjna, religijna.. etc. Moze jakies leki podswiadomie sie odzywaja.. Ale czesto to nieprzyjemne uczucie, naprawde..

Gość gość
'Lęk przed współżyciem może być także objawem ogólniej nerwicy lękowej lub przesadnego lęku przed bólem. http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/problemy-z-seksem/pochwica-przyczyny-objawy-i-leczenie_36606.html' no ja faktycznie mam nerwice i sie na nia lecze.. bolu tez sie boje, ale akurat co do wspolzycia to NIGDY o tym nie myslalam w tym kontekscie ..

Gość gość
Czyli jestes dziewica? moze w trakcie 1 razu z facetem bedzie inaczej

Gość gość
Tak, ale mialam chlopaka, byly pieszczoty, oral etc i nie mialam lęków watpie, ze wtedy bedzie inaczej, bo to bedzie sie dzialo na zywo, a skoro juz w czasie myslenia o seksie takie cos mam (co ciekawe czesciej jak mysle o seksie z kims kogo znam np z kims kto mi sie podoba, a rzadziej jak o kims nieznajomym) to co dopiero na zywo :/

Gość gość
Naprawde jestem podlamana. Nawet teraz mam lekka chcice i czuje to zaciskanie czasami jak intensywniej mysle o seksie :(

Gość gość
no to slabo

Gość gość
:

Gość gość
up

Gość gość
uuuuuuuu

Gość gość
up