Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka688

Dzieciomania na facebooku

Polecane posty

Gość Upadłem
Uderz w stół a nolajfy się odezwą;)

Gość gość
Dzieciomania nie tylko jest na FB. Nie wiem jak to się ma do przyrostu naturalnego bo podobno spadkowy . Ja mam serdecznie dość gdziekolwiek się człowiek pokaże tam wszędzie małe rozwrzeszczane dzieci i pretensjonalni rodzice.

Do Upadłem no dokładnie hehehe. Do gośćia po co mi faceebook? Nie lubie się powtarzać, odpowiedź można wysnuć z moich wczeńiejszych odp. Ale dla niekumatych zakładałam w czasach gdzie to był ciekawy portal do odnawiania znajomości a teraz z każdym dniem coraz większy syf i jeszcze dziś go skasuje.

Gość gość
Ostatnio na fejsie jest tez moda na zareczyny.

Dokładnie ja też nie wiem jak to się ma do przyrostu naturalnego ale te rozkapryszone i rozdarte dzieci są wszędzie. A te ich mamuśki , gotowe zjeść żywcem jak tylko zwrócisz uwagę żeby troche opanowały ten swój "dorobek".

Gość gość
chyba ty :)

Mode na zaręczyny też zaobserwowałam i zdj. pierścionków z dopiskiem musiałeś się wykosztować pampuszku ;)

Gość gość greg
A co do FB miałem konto zlikwidowałem to nie jest dla poważnych ludzi . Miałem chyba już kilka lat temu ale jak zaczęły przychodzić jakieś zaproszenia od dzieci głupie zapytania itp. po prostu to zlikwidowałem i już.

Gość gość
Powiem tak.Mysle ze jak ktos ma pare swoich zdjec czy dziecka na fb to ok.Ale jak niektorzy maja tylko zdjecia dzieci a jeden znajomy dal zdjecie ze swoja naga coreczka 2 latka na wsi to juz jest przegoecie i takie zdjecia powinny byc od razu usuwane

Do gość greg, dobrze to ujełeś, tam już coraz mniej poważnych ludzi. Ja już też wykasowałam i jakoś lepiej mi z tym :) Do gość no dokładnie kilka zdj ok. ale zdjęcia liczone w setkach i jeszcze takie jak mówisz to przegięcie a co najlepsze nikt tego nie kontroluje. Po prostu pożywka dla zboczeńców.

Wniosek jest jeden i ten sam co zawsze; wszystko jest dla ludzi, co za dużo to i świnia zdechnie a niektórym powinno się ograniczać dostęp do internetu i tyle;)

Do Upadłem zgadzam się w 100%. A niech sobie siedzą w tym syfie. Świata nie zmienisz... ale dobrze że ja już w tym nie uczestniczę :)

Gość gość
A posrajcie się wszyscy

Gość gość
13.49 -fejsem ? U niektórych to już jest sraczka . A propos tak durne zdjęcia tam są że i pewnie wśród miliardów z nich pewnie ktoś dokumentując swój żywot zamieszcza i takie typu -'właśnie sram -patrzcie jaki mam lifestylowy klozet !"

Gość gość
Autorko-kim Ty jestes ze piszesz takie okropne rzeczy o RODZINACH??? W Polsce mamy SZCZEGOLNIE niedobor urodzen !!! Polska W Y M I E R A.To wszystko przez ta faministyczno-lesbijska POlityke.Pamietaj ze te wszystkie feministki,te wszyustkie tzw.dzialaczki to sa wieloletnie komunistki.One nie zycza Tobie dobrze ani Polsce ani komukolwiek innemu.One promuja zamiast normalnosci czyli rodzenia dzieci-genderyzm,ktory jest niczym innym jak nowa formula bolszewizmu.Poczytaj o pogladach niejakiego Gramsci-tam on juz dawno opisywal to co srodowiska LGBT lobbowane przez feministki albo odwrotnie,chca teraz przeprowadzic.Obecnie jest atak z ta zgnilizna moralna na ...Polske.

Gość gość
gość dziś Chyba jestes nienormalna. Ludzie nie decyduja sie na dzieci bo ich na to nie stac,a nie przez jakis genderyzm. Z czego maja utrzymac te dzieci,z umowy smieciowej?

No właśnie, często pensja nie wystarczy na utrzymanie samej siebie a co dopiero jeszcze gromadki dzieci. Poza tym jak zajść w ciąże na umowie śmieciowej? Za co potem żyć? To jest chore w tym kraju żeby cały miesiąc zapierdalać i mimo to ledwo ciułać. :/

Gość gość
"' gość dziś gość dziś Chyba jestes nienormalna. Ludzie nie decyduja sie na dzieci bo ich na to nie stac,a nie przez jakis genderyzm. Z czego maja utrzymac te dzieci,z umowy smieci"' .....to chyba ty"jestes nienormalna".temat nie jest o tym czy kogos stac czy tez nie.W sprawie chodzi wlasnie o genderyzm,jako efekt kulminacyjny feminizmu,ktory jest niczym innym jak faszysto-komunistycznym podejsciem do zycia.To jest powod dla ktorego nie tylko Polska ale i europa wymiera.

Gość gość
Chyba za duzo dopalaczy ktos tu zjada. Co ty za bzdury wypisujesz idiotko. Gdyby w Polsce ludziom sie zylo tak, jak obywatelom dawnej Skandynawii czy Szwajcarii to ludzie by co chwila starali sie o kolejne dzieci. Jak w naszym kraju maja sie o nie starac,zeby potem opieka spoleczna im je zabrala bo rodzice za 1500zl nie sa w stanie zapewnic swoim pociechom luksusu?

Gość gość
cz\y do ciebie NIE DOCIERAJA SLOWA-cpunico jedna???Nie rozumiesz po polsku???Temat NIE JEST O TYM czy stac czy nie tylko autorce sie to po prostu nie podoba ze na face.b.nastala moda na chwalenie sie dziecmi.Jak sama nie rozumiesz co ludzie pisza to zapytaj,popros sasiada o przetlumaczenie znakow pisarskich na slowa.

Gość gość
Sama sprowadzilas temat na inny tor wiec morda w kubel.

Gość gość
to ty-cwoczyco jedna sprowadzilas temat na inny tor wiec sama wsadz morde w kubel.Przeczytaj TEMAT autorki.Zmiana tematu-pretensje do siebie samej i do innych ktore to zrobily...