Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka688

Dzieciomania na facebooku

Polecane posty

Kobiety nastawiacie tylko te swoje p**dziska, dajecie się zalać a potem na facebooku nie wiadomo czy to profil Dagmary czy małej Lenki, Veneski czy Kaceperka itp. Rzygam już tymi zdjęciami począwszy od USG po pierwszą kupkę, kroczek czy słodkie spanko. Nie macie innych piorytetów niż główniane sprawy waszych "skarbeczków"?Żenada przez duże Ż.

Gość gość
Masz rację,to samo było kilka lat temu na NK.Wchodziło się na główna a w ostatnich zdjęciach galeria noworodków, aż przestałem tam wchodzić i usunąłem konto.Teraz to samo na FB,pół roku już tam nie byłem.

Ja już też rozważam kasacje, co wejde na profil to z każdej strony dzieci dzieci dzieci.... Może niech zakładają osobne profile swoim dziecią począwszy od zdjęcia w macicy i to ja zdecyduje czy chce mieć ich w znajomych....

Gość gość
popieram w 100%. Żenada z tymi zdjęciami. Niech już zaczną zdjącia od jajeczek. Później macica. I niech nie zapominają o zdjęciach c**y przed porodem i po. No a później już tylko zdj dzieci robione co godzinę, żeby było widać jak rośnie

Gość kredek
Godne zauważenia są tez posty ;) coś w formie konferencyjnych smsów

Gość gość
No na pewno lepiej dodawać głupie posty A ja właśnie sram, ooo jak gorąco. Bla bal bla kogo to obchodzi??

Gość gość
Autorko prędzej czy później ciebie tez ktos zaleje a za 9 miesięcy zmienisz zdanie i będziesz dodawać słodkie zdjęcia.

Gość gość
żal mi takich ludzi jak Ty. Ja mam dzieci i jakoś nie dałam zdjęć. Więc nie prorokuj bo zrobiłaś(eś) z siebie debila

Gość gość
autorka chyba jest zazdrosną, bezdzietną, starą panną :D

I tu się mylisz, jestem młodą mężatką, kóra nie ma parcia na wpieprzanie się w pieluszki. A nawet jeśli się zdecyduje to napewno nie zaleje wszystkich moich znajomych badaniem usg. Co do wcześniejszych odpowiedzi, kiedy dodawałam post założyłam że zostane "zjedzona" przez zbulwersowane mamuśki. Ale dobrze widzeć że nie jestem jedyną, którą wkurzają te posty i na okrągło wrzucane fotki.

Gość gość
ja mam fb i mam tam dwa zdjecia mojego syna ,jedno jak ma roczek a drugie jak idzie do przedszkola,plus dwa moje zdjęcia ,jedno profilowe i jedno z meżem . To chyba nie dzieciomania jeszcze ?

Gość gość
ps : zapomniałam że mam tez jedno zdjęcie psa :D

Swoją drogą.... a potem się dziwić że pedofilia szaleje. Facebook to super miejsce dla takich typów.

A ja nie mam durnej twarzoksiążki ani innego społecznościowego chłamu i mam spokój, kontakt utrzymuje telefoniczny z ludzmi którzy są tego warci nie mam miliona znajomych (osoby które raz w życiu spotkałem albo mówią mi cześć) nie biorę udziału w żenujących akcjach tęczowych itp. I mam w de czy ktoś mnie zlajkuje albo co innego zrobi. Widzicie łatwizna:)

Nie no wiadomo że dziecko jest cześcią naszego żyćia i ja nie neguje żeby dodać jakieś zdj. swoich pociech. Ale 100 zdj z serii moje dziecko na nocniczku to już przesada.

Do Upadłem i to chyba jest najlepsze rozwiązanie. Jeszcze na początku faceebook był fajnym portalem żeby odnowić znajomości... Teraz z dnia na dzień schodzi na psy.

Karolinko miałem facebooka jak był jeszcze po angielsku tylko i nie był modnym miejscem do robienia z siebie ekshibicjonisty. Jak tylko zrobił się boom to dziadostwo usunąłem :)

Gość gość
Jestem facetem,ale też już mam tego dość. Są osoby, które dzień w dzień wrzucają nowe zdjęcie i mają ich kilka tysięcy. To już jest choroba!

Dokładnie to się już pod leczenie kwalifikuje! Dzień w dzień tylko te dzieci albo selfie na tle kibla bo już nie ma gdzie itp. Mało tego ludzie zamiast udzielać pomocy osobą w wypadku to robią foty z miejsca zdarzania i wrzucają na fejsa. To już mnie rozwaliło totalnie! Co się dzieje z tym społeczeństwem? O nie, ja już nie chce uczestniczyć w tym syfie.

Ja na szczęście mam kontakt z zbukiem na wiocha i demotach xD i życue jest piękniejsze;)

Gość gość
To jest choroba dzisiejszych czasow. Jem obiad-cyk fote, szykuje sie do wyjscia z domu-cyk, jestem w lazience-cyk, jade autobusem-cyk. Paranoja jakas. Tak jakby kazdego dnia sie zmieniali na tyle, zeby trzeba bylo uwiecznic to na fotce.

Do Upadłem no ja też raz na jakiś czas przeglądam wioche heh tam to już największy syf zebrany w kupe ale czasem przynajmniej można sobie humor poprawić. Polecam też mistrzowie.org tak na gorszy dzień ;) Do gość no a z fotografowaniem jedzenia też już jakaś mania się tworzy, niektórzy to już nawet puste talerze wrzucają z dopiskiem ale się najadłem heh. No może im się wydaje że wyglądają inaczej na tamtym zdj prawy kciuk zgjęty a na tym prosty ;)

Gość gość
Chyba nie pasuje do tych czasow. Moi znajomi jechali kiedys razem samochodem i wszyscy z wyjatkiem kierowcy siedzieli na... fejsbuku i pisali do siebie komentarze, siedzac obok siebie. Nawet nie wiem jak to skomentowac.

Gość gość
No na pewno autorko na twoim fb mnie ma idiotycznych wpisów i beznadziejnych zdjęć na pewno...

To już jest uzależnienie chyba.... Jak tak dalej pójdzie to niedługo jakieś odwyki bedą potrzebne hehhee a tak serio są osoby które tam siedzą dzień i w nocy i chyba z tych nudów już dodają takie zj****e zdj.

Gość gość
jaks zazdrośnica założyła temat ohh

A no nie ma ani zdj. ani wpisów, wychodze z założenia że im ludzie mniej o mnie wiedzą tym lepiej. Moje życie- moja sprawa.

Gość gość
to po co ci fb