Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma mnie chyba totalnie gdzieś..

Polecane posty

Gość gość

Hej, zacznę od tego ze razem z partnerem spodziewamy się dziecka. Jestem w 35 tygodniu i wyjaśnię na czym polega mój problem. Wczoraj mój partner zachlał i strasznie go sponiewierało. Siedział na balkonie w samych bokserkach.. Wiec troszkę go nakryłam. Coś się zaczęło dziać z nim nie dobrego do 4 w nocy warowałam nad nim czy wszystko jest ok, poszłam spać dopiero gdy znalazł się w łóżku i jego odech się uspokoił. Dziś problem spotkał mnie obudziłam się z bólami oczywiście mój facet również wstał. Zobaczył ze boli mnie. I jedyne co zaproponował to to że zawiezie mnie na pogotowie albo żeby poszła spać. Podczas gdy ja dzień wcześniej warowałam przy nim jak suka. Co o tym myślicie?

Gość gość
zaproponował pójście na pogotowie kobiecie w ciąży z bólami, co w tym nienormalnego, no chyba, że jest lekarzem.

Gość gość
Lekarzem nie jest. To są bóle przepowiadajace byłam już z tym kilkakrotnie. Lekarz mówił ze to trzeba przejść. Chodzi o fakt tego ze ja potrafiłam siedzieć całą noc przy nim bo się schlał, a kiedy trzeba dla mnie nawet tej głupiej wody podać to nie ma komu. Bo on śpi w najlepsze podczas gdy jego kobieta jęczy z bólu na kolanach przed łóżkiem.

Gość gość
o 4 położyłas się spać i o 5.30 już piszesz na kafe narzekając na faceta, zaproponował ci pomoc, doradził sen, a ty udajesz niepełnosprawną i wymagasz jeszcze więcej, do komputera to masz siłę podejść, a po wodę już nie, litości kobieto, facet nie będzie skakał wokół ciebie, jeszcze do tego że zaproponował pomoc, tylko chce się wyspać, co ma cierpieć z tobą? przecież to nie łagodzi bólu

Gość gość
A moi zdaniem cos z nim nie tak. Po pierwsze facet sie upija, majac ciezarna kobiete u boku. A co by bylo, gdybys sie zle poczula i trzeba by bylo wzywac pogotowie albo jakos inaczej sie toba zajac? Nie kumam tego. Po drugie - po jakiego diabla warowalas przy nim cala noc? Nie szanujesz ani swojego zdrowia, ani zdrowia dziecka, tylko troszczysz sie o nachlanego faceta.Dla mnie to dziwne. Czyli u was jest tak, ze ty sie o niego troszczysz, a on ma cie gdzies. A nie powinno byc jednak troche inaczej?

Gość gość
gość 9.00 czyli znaczy do pracy też ma nie chodzic bo ona zostanie sama w domu i nikt jej nie pomoże ?

Gość gość
gość dziś gość 9.00 czyli znaczy do pracy też ma nie chodzic bo ona zostanie sama w domu i nikt jej nie pomoże ? xxxxxxxxxxxxxxx Nie przeginaj....praca to obowiazek, a chlanie wódy nie. I majac pod opieka (tak! pod opieka) ciezarna kobiete, facet powinien byc odpowiedzialny i sie o nia troszczyc, a nie chlac.

Gość gość
ty nie przesadzaj, FACET MA PRAWO SIĘ ODPRĘŻYC I ZABAWIĆ, a wy chcecie obciąć mu tylko jaja i przywiązać jego do nogi. tylko praca i żona, żałosne

Gość gość
Też uważam, że upijanie się pod koniec ciąży partnerki jest nienormalne ;-( niepotrzebnie się nim zajmowałaś, on tego nie doceni - albo niech przestanie pić albo niech zdy** na tym balkonie - jego wybór. A co do bóli Twoich to też nie jest normalne żeby kobieta z bóli przepowiadających wyła na kolanach ;-( Dwa razy byłam w ciąży i nie pamiętam takiego czegoś. Wiem, że rady partnera mogą irytować, ale w sumie co on miał Ci powiedzieć? Albo się połóż albo do szpitala.

Gość gość
Zalosne to jest uchlewanie sie, doprowadzenie do takiego staniu, ze nie wiesz co robisz i gdzie. Tylko totalny debil nie potrafi nad soba zapanowac i zamiast wypic dla przyjemnosci troche, pije jak swinia z koryta:O A poza tym, wg ciebie odpoczynek i wyluzowanie sie oznacza tylko jedno - upicie sie??? To innych opcji zabawy juz nie ma?No to wspolczuje, bo takie podejscie swiadczy o ograniczeniu:P

Gość gość
według niektórych dziewczyn 2 piwa to już upijanie się, mimo że facet jest w pełni świadomy, a zabawic mógł się z kolegami w barze przy meczu, nie koniecznie tylko pić

Gość gość
już nie mówiąc że OD POCZĄTKU facet pije ale wy oczywiście myślicie że się zmnieni hahaha

Gość gość
do faceta trzeba prosto i konkretnie,nie kombinuj,nie zastanawiaj się co ona tam myśli albo nie powiedz mu,że czujesz się b źle,i że to Cię martwi a ja b źle się czujesz,to bierz go za fraki i na pogotowie zasuwajcie,lepiej dmuchać na zimne...

Gość gość
gość dziś według niektórych dziewczyn 2 piwa to już upijanie się, mimo że facet jest w pełni świadomy, a zabawic mógł się z kolegami w barze przy meczu, nie koniecznie tylko pić xxxxxxxxxxxxxxxxxxx "............Wczoraj mój partner zachlał i strasznie go sponiewierało. Siedział na balkonie w samych bokserkach...." To raczej nie byly dwa piwa, nie sadzisz?

Gość gość
gość dziś już nie mówiąc że OD POCZĄTKU facet pije ale wy oczywiście myślicie że się zmnieni hahaha xxxxxxxxxxx Fakt, i tu sie z toba zgodze. Dziewczyny toleruja takie zachowania u swojego chlopaka, potem wychodza za niego za maz i nagle zdziwienie, bo on woli z kolegami chlac, niz pobyc z rodzina. Niestety, tak czesto bywa.

Gość gość
9.57 nie sądzę, bo widziałem o jakich facetach dziewczyny mówiły że są zachlani

Gość gość
Autorka ma nierówno pod sufitem, końcówka ciąży a ona zarywa noc żeby czuwać na pijanym facetem, jezu jak mnie irytuja takie nadpobudliwe matki polki które na sile wlaza w d**e chociaż nikt o to nie prosi

Gość gość
No to autorko juz niedlugo bedziesz miala dwoje dzieci, ktorymi sie bedziesz zajmowac:O

Gość gość
autorka ma chyba skłonności do przesadzania: 1. siedzenie w bokserkach na balkonie latem podczas upałów to chyba nie przesada 2. no cóż nie mówiła ile tego wypił, tylko, że go sponiewierało, cokolwiek to znaczy 3. post napisany o 5:33 4. bóle przepowiadające nie są takie straszne 5. mąż nie jest lekarzem i zaproponował 2 rozwiązania, pojadą na pogotowie lub po prostu się położą

Gość gość
dziewczyna jest w ciazy z ich dzieckiem i facet nie powinien sie sponiewierac, zapijac w sztok w tym czasie. chyba te 9mcy bez popjawy jest do wytrzymania?!? kobieta m znacznie gorzej i powinna moc liczyc na faceta w tym czasie!

Gość gość
ale autorka wyraźnie napisała, że zaproponował jej dwa rozwiązania, a ona się skarży, nie mogła poprosić o tę wodę? nie ma nikogo kto czyta w myślach, jak coś chciała to mogła powiedzieć, przecież nie będzie siedział 9 mcy bez snu do czasu rozwiązania, bo autorka sobie tego życzy, poza tym skoro trzeźwo myślał to raczej z tym sponiewieraniem to jakaś bajeczka.

Gość gość
Ja myślę, że jesteś naiwną dziewuchą - 1 dziecko bez ślubu, 2 on chla a Ty przy nim warujesz. Ale masakra.

Gość gość
moja mamusia zawsze powtarzala "facet zawsze potraktuje cie tak jak sobie na to pozwalasz" i masz odpowiedz na swoje pytanie :D