Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno lewego paliwa

Polecane posty

Gość gość

Mój brat kupił tanie paliwo. Cena poniżej tej na stacji. Co mu za to grozi? Wie może ktoś?

Gość gość
nic mu nie grozi-musza mu udowodnic debilu ze kupil na lewo.Ale by bylo super gdyby to paliwo nie bylo paliwo tylko cos zmieszane z moczem ha ha

Gość gość
No udowodnili, tak bym nie pytał. Na policji go tylko przesłuchali, ale nie powiedzieli jako kogo i z jakiego paragrafu.

Gość gość
to bylo kradzione?brat to tez debil ze sie do czegos takiego przyznaje,nic mu nie moga udowodnic-napewno sie wygadal jak go postraszyli

Gość gość
Na monitoringu było widać, to jest większa afera, ale chce wiedzieć co grozi mu jeśli udowodnią przestępstwo gospodarcze.

Gość gość
niech bierze advocata i niech sie do niczego nie przyznaje,niech maja i 100 monitorow-ma mowic ze to nie on.

Gość gość
Ktoś? Coś?

Gość gość
Moim zdaniem nie opłaca się takiego kupować ponieważ są tam dolewane inne substancje które pogarszają jego jakość. Ja również szukałem oszczędności i zainwestowałem w zbiornik kontenerowy w swoim gospodarstwie. Zamawiając hurtowo benzynę można sporo zaoszczędzić. Zbiornik kupiłem u firmy www.ceres.com.pl.