Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem 24letnią dziewicą, której ciągle proponują sex

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata, jestem dziewicą, nigdy nie miałam faceta. Dbam o siebie, interesuje się modą, uprawiam dużo sportów i pracuje w agencji reklamowej na bardzo dobrym stanowisku. Niczego mi w życiu nie brakuje, poza miłością i partnerem.. Każdy non stop chce tylko jednego.. Sporo moich koleżanek poznało fajnych facetów w klubach - ja trafiam tylko na tych,którzy są w stanie zapytać "czy pójdziemy do mnie?" Na ulicy non stop sie faceci za mną oglądają, ale w ich oczach nie widać nic innego jak tylko pożądania. WTF... ?:(

Gość gość
Ja chcialem tylko bliskosci, milosci i wiernosci jednej kobiety u boku. Znalazlem taka, jednak jest zaklamana. Zycie wszystkiego na raz nie daje, Ty pewnie jestes towarzyska i tez sobie mysla rozne rzeczy. Zakrecil bym sie przy Tobie, ale skoro interesujesz sie moda to porzadnego drwala do siebie nie przyciagniesz, mysl troche jak chlop. Chlop to delikatna istota pod warstwą stali. Nie nazywaj facetami tych co pod powłoką ciasnych różowych koszulek mają goóowno

Gość Gosciejest
Obudził się w Tobie poeta?

Gość gość
walniety pravik z kafe a nie poeta, tutaj 99% facetow to totalne szajbusy co widac po ich tematach..

Gość gość
może trafiam na takie towarzystwo.. od jakiegoś czasu moja firma obstawia międzynarodową firmę sportową i często organizowane są bankiety, na których bywają sportowcy z ekstraklasy. Czasami na imprezie zdarzało się, że dostawałam po 4 propozycje od sportowców z możliwością pójścia do ich pokoi hotelowych.. (takiemu to nawet zdzielić po twarzy nie wolno, bo trzeba dbać o interesy :D )

Gość gość
to się puść puki cie kto chce jeszcze bo za kilka lat to cie nikt kjem nie dotknie

Gość gość
Nie zgadzaj się. Bycie dziewicą to niesamowita wartość i świadczy o sile ducha. Jeżeli proponują Ci seks, to znaczy że tak naprawdę im na Tobie nie zależy i chcą Cię tylko na jedną noc.

Seks jest przereklamowany. Lepiej kup sobie czekoladki. Niby wyjdzie parę złotych drożej, ale nie będziesz musiała nad ranem kokieteryjnie kłamać, że było dobrze, choć rozum mówiłby "p*****ałam".

Gość gość
czekoladki zostaną w biodrach, sex na sumieniu - tak źle, tak niedobrze :D