Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy teraz zawsze podczas seksu tak bedzie czy sie zmien??

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat dziewczyna 20. Poznałem ją gdy miała 17 lat ,odtąd byliśmy razem. Byla dziewica. Kocham ja, dałem jej czas czekałem, nie naciskalem. Zrobiliśmy to, ogólnie byla to wspaniala noc pomimo bolu jaki jej zadalem. Byłem delikatny ale bol jednak był. Minelo trochę spróbowalismy niedawno był to już 3 raz wszystko ok..tylko...no właśnie...ona tylko leży i jęczy nawet się nie wigina ani nic...leży jak "kłoda". Nie oczekuje od niej jakiś wygimasow, narzędzi, mistrza kamasutry nic z tych rzeczy, ale tylko tego np aby mnie "tam" dotknęła, zrobila cos z tych rzeczy, ale nic...kompletnie nic. Podczas klasyku bo tak zawyczaj chce, nawet za plecy nie obejmie. To takie jakbym z nieprzytomna to robił. Co ja mam robić ? Biorę rękę powoli w "te" miejsca ale ona ją zabiera. Chce wprowadzic w tajniki seksu ale ona tego nie chce ..chyba się wstydzi. Decyzję o współczuciu podjęła sama bardzo tego chciała gdy miała 18 lat powiedzialem że poczekam żebyśmy sie nie spieszyli itp. Po jej pierwszym razie podziękowała mi za to. Nie chce jej zmuszać ani nic. Ale co ja mam robić ? Nie zdradzę jej bo kocham ją, zdrada nie wchodzi w grę.. Miałem partnerki wcześniej wiec wiem jak zadbac o kobiete. Musze dodac że ona nie ma żadnych kompleksów. Help!!!! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować