Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie tabletki na poronienie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 5 miesieczne dziecko, jestem po cc, dluzo sie klocilam ze swoim chlopakiem wreszcie miarka sie przebrala i powiedzialam, ze to juz koniec ale blagal gdy troche mnie udobruhal od razu chcial sexu non stop, mowil, ze akurat zapomnial gumek. Bylam isiotla wiem doskonale nie wyzywajcie mnie ale jestem pewna, ze on we mnie doszedl i wszystko wskazuhe na to, ze jestem w ciazy. Jutro robie test. Jakie tabletki sa najlepsze na poronienie?

Gość jaco1l1l
Witam Na poronienie to raczej nie ma i nie powinno być, są tabletki tzw 72po, czyli po "awaryjnej" sytuacji masz 72 godz na wzięcie takiej tabletki. Tabletka w/w zapobiega zajściu w ciążę przez swoje działanie uniemożliwia na zagnieżdżenie się jajeczka. Jest tabletka bez recepty (ale droga - ok. 130zł), która rzekomo zadziała nawet po 5 dniach od zapłodnienia. Nie reklamuję, ale podam nazwę, bo tą właśnie brała moja żona w "awaryjnej" sytuacji - ellone Pozdrawiam

Gość jaco1l1l  o2 pl
Witam Na poronienie to raczej nie ma i nie powinno być, są tabletki tzw 72po, czyli po "awaryjnej" sytuacji masz 72 godz na wzięcie takiej tabletki. Tabletka w/w zapobiega zajściu w ciążę przez swoje działanie uniemożliwia na zagnieżdżenie się jajeczka. Jest tabletka bez recepty (ale droga - ok. 130zł), która rzekomo zadziała nawet po 5 dniach od zapłodnienia. Nie reklamuję, ale podam nazwę, bo tą właśnie brała moja żona w "awaryjnej" sytuacji - ellone Pozdrawiam

Gość gość
Są tabletki na poronienie i powinny być. Można je zamówić poprzez womenonweb.