Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sen nieprzerwany

12 mcy.. Spanie w dzień

Polecane posty

Gość Sen nieprzerwany

Mój roczny synek spi w ciagu dnia 1,5 h po obiedzie (12.30-14.00). Wieczorem kładę go spac około 19.30, spi cała noc do 6 rano. Czy te 1,5 h wg Was jest ok? Jak sypiają Wasze maluchy ?

Gość gość
Nie. Powinien spać w dzień min 3h. Jeśli nie chce - zmus go do tego. Rano ma spać do 8nie do 6. Zmus go do tego, bo dziecko tyle snu potrzebuje!

Gość gość
Zmuś ???normalna jestes ????!???

Gość gość
A skąd ty wiesz durna pało ile dziecko potrzebuje?Wiekszej głupoty niż twoje denne teorie nie słyszałam

Gość gość
a ja głupszego pytania. Dziecko najlepiej wie ile potrzebuje a nie "czy według nas jest ok"

Gość gość
Aha faktycznie zapomniałam ze na Kafe same inteligentki i wszystkowiedzące paniusie :-P szkoda ze nikt nie jest w stanie rzeczowo podzielić sie swoimi doświadczeniami

Gość gość
Wg mnie spi dobrze. Moja córka w tym wieku spała podobnie jak Twoje dziecko. Dziecko spi tyle ile potrzebuje. Teraz ma 1,5 roku i nadal spi tyle samo w ciągu dnia. Wiczorem usypia ok 20.30 -21 i spi do 8.

Gość gość
Dziękuje Ci gość z 15.18 :-)pozdrowienia

Gość Tasmanska
now kolejna pierdooolnieta na sile doszukuje się problemów jakiś z dzieckiem i kuva nie mogla no nie mogla tylko musi szukac jakeijs choroby, dysfunckji , czegokolwiek u dziecka, aby tylko znalezc . A czy z tobą wszystko ok? sraczki dostaniesz jak niestety okaze , się ze jednak te ok , tylko ty dostajesz pierodllca na leb

Gość gość
Dziekuje. Rowniez pozdrawiam. Miłego dnia życzę :)

Gość gość
A gdzie ty widzisz doszukiwanie sie dysfunkcji? To zdaje sie u ciebie na porządku dziennym co idiotko? Wstaw lepiej smażona cebule mężowi bo zaraz pewno wróci z budowy :-P

Gość gość
a moja ma 10 i ma dwie drzemki po 30 min, śpi od 20 do 8 a w nocy ma kilka pobudek na cyca..już widzę jak ją zmuszam do spania hahaha dobre

Gość gość
Dziękuje gościu rowniez za podzielenie sie swoimi doświadczeniami :-)

Gość Tasmanska
a do cholery jasnej co jest takiego niepokojącego w poltora godzinnej drzemce rocznego dziecka w dzień, ze az kretynka musi, no musi się upewnić, czy wg nas jets to ok? W czyn ona widzi problem jeśli ona gdzies widzi problem iaz musi się upewnić ,czy aby na pewno ok, bo sama nie potrafi sobie odpwiiedziec na to pytanie Chora psychicznie, dzoekco ma rok i nawet w spaniu południowym zaczyna panikować . No jakas psychiczna autorko jetses

Gość gość
autorko to ja zapytam kulturalniej. Skąd takie pytanie czy ponadgodzinna drzemka dziecka jest ok? co cie niepokoi ,czy trapi ,ze takie pytanie zadajesz ? Nie szukaj na sile problemów , a to robisz

Gość gość
Nie szukam problemów,ale zastanawiam sie czy roczne dziecko o wyjątkowej aktywności naprawdę potrzebuje tak krótkiego snu w ciagu dnia?Tyle

Gość gość
Baby to ze wszystkiego potrafią zrobić problem. Widać, że innych, poważniejszych nie masz. Pomyśl lepiej co jutro na obiad zrobisz a nie analizuj czy dziecku wystarczy czy nie wystarczy 1,5h snu za dnia. Takiej durnej matki to bym nie chciała.

Gość gość
Gość 15.41 widać po twojej kulturze jaka była twoja matka za to doskonale także sie nie podniecaj

Gość gość
moj syn spal w dzien do 5 roku zycia ( w przedszkolu tez jest ta 1 godz. snu). jak miał rok spał różnie - raz 1h, raz 3h. zależy jak się "wybawił" przed spaniem :)

Gość gość
Jeśli w nocy śpi bez pobudek to 1,5 godziny snu w dzień z powodzeniem dziecku wystarczy, nie martw się autorko :) A Tasmanską się nie przejmuj, ona nawet dziecka nie ma a mądrzy się na forum :D Dla mnie to świadczy o chorobie psychicznej :D

Gość gość
Chyba nie wiecie co to ironia :)

Gość gość
16.38 chyba nie wiesz czym się różni ironia od chamstwa :D