Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie olewa?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak od Pol roku mowił mi że super jak pojedziemy na jakąś imprezę na otwartym terenie i wgl. Ciagle mowil ze mnie wezmie abym mogla robic zdjęcia, bo wie ze uwielbiam fotografowac. No a teraz powiedział ze wybiera się tam sam zobaczyc sobie co i jak i do mnie nie przyjedzie. Zaznaczam ze mamy do siebie 50 km i widzimy się tylko w weekendy, a on nie chce mnie zabrac tam. Myslicie, ze wstydzi się mnie? Czy po prostu szkoda mu na paliwo? Razem wyszloby ok. 200 km w tę i z powrotem i do mnie… Doradzcie, bo wydaje mi się, że nie chce mnie poznac ze swoimi znajomymi. (chodzimy 2 lata a ja ich nie znam:o ) Dwoch ludzi powiedzialo, ze moze miec inna.. Ale po co wtedy by sie staral w zwiazku ze mna, moglby blizej znalezc dziesiec innych... Nie wiem co mam myslec..

Gość gość
Faceci sciemniają, w żywe oczy powie Ci, że nie ma innej, nawet jesli skłamie. Nie chce Cię dobijać, ale może wypytaj czy to chodzi o finanse, jesli uznasz, że nie to może mieć inną, albo wśród jego znajomych jest jego była. Moj nadal spotyka się od czasu do czasu ze swoją byłą i za każdym razem to ukrywa. Dowiaduje się przypadkiem. Raz spotkałam ich na przystanku tramwajowym, odprowadzał ją w miejscu gdzie miałam przesiadkę po pracy(pracowałam do 21 więc spotkałam ich o 22) byłam w ciężkim szoku, on tylko skwitował, że to moja wina bo gdybym się nie burzyła to by nie musiał ściemniać...żenada