Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cattwommen

Masz małego? Poniżej 14 cm?

Polecane posty

Gość lisia
Krajowe progi, panno M;) Rafi, trzeba by sporo samozaparcia i kontroli do takiej rozmowy. Inaczej można się źle zrozumieć :P

Gość Raficzek
Myślę, że gdyby opanować to oczym pisze lisia to na pewno takie rozmowy przynosiły by oczekiwane efekty np. rozwiązywanie problemów inaczej lepiej niż kłócenie się...Dlatego, że emocje były by wykluczone ze względu na warunki rozmowy i chyba o to własnie chodzi... I też można dać dosadnie odczuć w czym jest problem...Nie mówiąc o miłym zakończeniu rozmowy czy też kłótni...;>

Gość gość
mam 13

lisia przypomnę się jak będę :P Raficzku a Ty piszesz do mnie a ja nie wiedziałam, dopiero zatrybiłam :) Co do tego typu rozmowy to hmmm mogłoby by zdać efekt, może w przyszłości to wypróbuje :P jak będzie z kim :classic_cool:

Dobra idę spać, bo nie wstanę do roboty :P śpijcie dobrze i samych milutkich snów :D fajnie macie bo ciepłe noce a ja siedzę we frotowych skarpetach, na długi rękaw i idę zawinąć się w mają ciepła kołderkę :) dobranocka :*

Gość Raficzek
Dobranoc...:) i ja uciekam z forum...

Gość lisia
Halo...?

Gość gość
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia

Gość lisia
Hej Marto;)

Gość lisia
Była praca, zakupy, spacerek, 3 prysznice:D Jest tak duszno, że nie wiem kiedy zasnę. A jak Tobie niedziela minęła?:)

Gość lisia
Btw...gdzież to się Kleio zapodział? Czyżby kolonie? :D Kleeeeiiiioooo!

Gość gość
Z tego co widziałam chodząc na saunę to faceci maja malutkie fiutku

Gość gość
Na naturystyka com też nie widziałam dużego,więc ci co maja duże to się pewnie tylko chwalą.

Dowiedziałem się że mam 10 cm :( chcę sobie wydłużyć. Raczej z taką mikro pauką nie mam szans u dziewczyn, które wracają do domu Mercedesem linii N6. :(

Gość lisia
Temate wraca :D

Gość gość
Masz racje ja chodzę do sauny i na plażę nudystów więc wielu nagich facetów widziałam.

Gość gość
oo, Marta znowu online :D napisalem kiedys ostatnio cos tam, ale pewnie zginałem w natłoku fanów... cóz, rozumiem. ;) good to see you again. ;)

roz/pier/dzie/liłam całe mieszkanie. Dostałam weny do modernizacji. Ale niestety coś mi się ta wena skończyła a mieszkanie wygląda jak po wybuchu bomby. Jestem z siebie taka dumna :) :)

Gość gość
Zdarza się. :D tylko przestawka mebli i kolor na scianach, czy jakies kucia w cegle i wymiany okien? :D

ściany i wszystko co się da pomalować. Niestety w niektórych przypadkach tylko do połowy :) czuje, że będzie ciężko mi to skończyć :P Kuć jeszcze nie kułam, ale rozkręciłam kilka mebli :D :D

Gość gość
no pewnie trudno... tzw słomainy zapał. :D nie masz jakiegos pomocnego kolegi na miejscu co to by za jakąś, khm, .... opłata (albo czym tam) Ci pomógł? :) ja teraz troche słabo z dojazdem. :D