Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MOŻNA NAJWIĘCEJ wypłacić z bankomatu na raz?

Polecane posty

Gość gość

Mam PKO konto za zero, karta Visa nie wiem nie znam sie zazwyczaj wypłacałam po 100-200zł maksymalnie 400 Muszę wypłacić na dziś 4000zł

Gość gość
Ja mam limit 1000 zł na dzień . Lepiej idź do banku tam powinnaś wypłacić ile chcesz.

Gość gość
no tylko że w mojej dziurze nie ma oddziału banku :D jest tylko bankomat

Gość gość
Jednorazowo 1000zl bankomat wyplaca.

Gość gość
Jezeli na koncie sa pieniadze albo dozwolone dispo, to reszta zalezy od banku wystawiajacego karte, limitu na karcie (dzienny / tygodniowy) oraz od banku do ktorego nalezy automat (jezeli nie ten sam bank) - tez moze miec nastawione limity. Ponadto jednorazowa wyplata z automatu to maxymalnie 40 banknotow (granica techniczna, niezaleznie od sumy i innych limitow).

Gość Linkaxx
Chyba tyle ile posiada się na koncie :-) No i czy w danym bankomacie będą posiadać taką ilość gotówki jaką ty potrzebujesz. Poczytaj może tutaj o kontach bankowych- http://bankowe-konta.info

Gość gość
Zależy od bankomatu (banku). Np. w Pekao SA 4000 zł, w BS 1000 zł.

Gość gość
Co wy piszecie takie bzdury? Przecież każdy ma inną kwotę bo to zależy ile podałeś pracownikowi banku przy zakładaniu karty. Wcześniej miałam limit dzienny 500ale teraz sobie zmieniłam na 1000 zł. Jeśli chcesz większą kwotę to idziesz do banku i pracownik banku ci ustawi ewentualnie możesz na stronie internetowej zmienić jak masz konto internetowe.