Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się słowiańska "uroda"

Polecane posty

Gość gość
prawictwo pospolite 193 - na jedną noc mogą być, ale d**y nie urywają niestety, malo jest raczej znanych i ladnych Polek, wiekszosc to jakies nijakie mdłe wymalowane mimozy :O ogolnie polski świat szoł biznesu to dno, wiocha i samozwańcze ''gwiazdy''

Gość gość
ale nadal nikt mi nie odpowiadział czym sie rozni uroda slowainska od nordyckiej

Gość prawictwo pospolite 193
No tak , ale i tak Polki są ładniejsze od Niemek .. Niemki to dopiero pasztety

Gość gość
MARYNA JANOSIK wg mnie to jest 100% słowianska uroda

ta dziewczyna z ostatniego linka .. To zdjęcie już było Zgrabna nawet , mi się podoba.

Gość gość
Znane ladne Polki o slowiańskiej urdzie: Magdalena Mielcarz, Kinga Rusin, Marcelina Zawadzka, Natasza Urbańska, Kaczorowska, Joanna Kruba. Uwazam je za piekne kobiety nie plastikowe o typowo slowianskiej urodzie. I jeszcze ta co grala blodynke w pierwszej wersji.

z tych podanych wyżej to tyko Mielcarz daje w miarę radę .. Reszta mi się niepodoba .

Gość gość
Natasza Urbańska nie kojarzy mi się z typową słowianką, nie ma w ogole polskiej urody. Bardziej przypomina mi mieszanke Włoszki i Rosjanki

Gość gość
prawictwo pospolite 193 Chlopie Ty to jestes wybradny. Chcesz do konca zycia byc prawiczkiem czy jak.

Gość gośa co z fecetami
A JAKI FACET MA SLOWIANSKA URODE W TAKIM RAZIE? cezary pazura? brad pitt? tomasz kot? adamczyk to juz bardziej nordyk. maslak wyglada jak włoch

nie jestem wybredny .. Dla mnie urbańska jest mdła .. Nie mój typ .. A rusin jest sztywna jak kij jeszcze gorsza niz Urbańska Zreszta jakie mi sie podobają wymieniłem w innym temacie .. pt. cztery najatrakcyjniejsze Polki

Mucha , cichopek też mnie nie kręcą są aseksualne

Gość gość
Typowy Polak moim zdaniem to Filip Bobek, ten aktor który grał Marka Dobrzańskiego w serialu BRZYDULA :) Inny typowy Polak to prezydent Andrzej Duda a z tych młodych to np Maciej Musiał z serialu Rodzinka pl, albo Jarosław Boberek aktor który grał policjanta w serialu Rodzina Zastępcza :) typowo polskie rysy twarzy

Gość godzhzdhść
a co to sa powo Polskie rysy twarzy? czym sie roznia od czeskich rysów twarzy czy rosyjskich, litewskich. jhardcorowy koksu ma typowo litweskie czy poslkie rysy towim zdaniem

Gość gość
Nie słyszałyście(eliście) że Polskie dziewczyny są uważane za jedne z najpiękniejszych. Zapytasz sie z czego polska słynie wiekszość powie z pięknych kobiet

Gość gość
sadze ze ten bobek faktycznie wygalda słowiansko. ma jasne oczy , jest szatynem i nie ma jakies wielkie szczeki. wydaje mi sie ze bogusałw linda ma słowianska urodę i artur żmijewski rowniez.

Gość gość
Zgadzam się , Bobek ma typową słowiańską urode u faceta, szatyn, jasne oczy, delikatna oprawa oka, kształt twarzy i szczęki.

Gość gość
czesław mozil ma słowianska urode, nie wygalda na dunczyka :) jest za niski i za ciemne ma włosy na nordycka urode

Gość gość
Nordycy mają mocne szczeny, Słowianie szerokie twarze, wydatne kości policzkowe, nosy kartoflane często. Sylwetka nordycka jest wyższa i szczuplejsza, zwłaszcza nogi dłuższe i bardziej smukłe, słowiańska charakteryzuje się niższym i masywniejszym podwoziem.

Gość gość
Magdalena Mielcarz, Kinga Rusin, Marcelina Zawadzka, Natasza Urbańska, Kaczorowska, Joanna Kruba Doopy nie urywa

Gość gość
i chyba ma sporego fiutka :classic_cool: