Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteśmy razem od 10 lat, mamy dziecko ale nie kocham go

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś byłam bardzo zakochana, uważałam go za ideał, zamieszkaliśmy razem ale okazało się, że on jest okropny. Ma wiele wad, mało zalet. Nie skończył żadnej szkoły, nie chce się nigdzie rozwijać, nie ma żadnej pacji, zarabia groszę, nic nie potrafi zrobić dla siebie i innych, nie umie włączyć pralki, posprzątać chociażby po sobie, nie myje zębów, nigdy nie robi sobie jedzenie, nie składa ciuchów, bo on jest zmęczony i pracuje (8h dziennie). Jest ode mnie uzależniony, nie chcę żebym miała znajomych i rodziny. Mam już tego dosyć ALE właśnie ale..to on zarabia a ja nie mam żadnych pieniędzy, bo siedze z malutkim dziekckiem w domu. chyba pociagne to jeszcze troche poki nie pokde do pracy. :(

Gość gość
A może popracować nad związkiem?

Gość gość
a on chce nosić sztuczną szczękę że zębów nie myje? i uważa że będziesz całować bezzębnego?jakie ma zdanie w tym temacie?

Gość gość
na prawdę nie chcę żyć z synusiem mamusi,która wszystko za niego robi...

Gość gość
Na pewno o niektorych jego wadach wiedzialas a i tak masz z nim dziecko.

Gość gość
byłam w nim strasznie zakochana nie widziałam , że trochę mną rządzi i taki jest..

Gość gość
Jak toba rzadzi? Ok przy dziecku jest dużo pracy ale o dom o faceta trzeba też dbać. Pracuje 8 godzin a weekendy?

Gość gość
w weekendy on nie pracuje. to ja dbam o wszystko. on siedzi przed tv

Gość gość
A nie mozesz mu powiedziec żeby ci pomogl chociaż w weekendy? Nie mozesz zabrac dziecka wyjsc na weekend a jemu zostawic dom? Albo zostawic dziecka z nim. Moj tez tyle nawet wiecej pracuje mamy 2 dzieci ale takich problemów nie mam

Gość gość
I teraz dziecko nie będzie miało ojca, bo jakaś kretynka przez ileś tam lat nie załapała, że to nieodpowiedni facet. Głupia egoistka. Siedź z nim teraz, zamiast dziecku niszczyć życie! Nie dość, że ma głupią matkę, to jeszcze ojca chcesz mu zabrać, bo cię c**a swędzi do innych fagasów, ty wywłoko!!!

Gość gość
taki z niego ojciec jak ze mnie święty mikołaj-żaden. nie zajmuje się dzieckiem. to raz 2. nie życzę sobie abyś mnie obrażał

Gość gość
dokladnie, zachciało jej sie innego dupczyciela, więc co tam dziecko i rodzina, jakoś za te grosze on utrzymuje 3 osoby, a ty nie robisz nic wymawiając się dzieckiem

Gość gość
Skoro małe dziecko to byłaś z nim wcześniej ileś tam lat. Dopiero teraz to widzisz? Serio pogadaj z nim

Gość gość
" gość dziś taki z niego ojciec jak ze mnie święty mikołaj-żaden. nie zajmuje się dzieckiem. to raz" X Nie zajmuje się bo haruje, zebyś miała co do gara włożyć leniwa bladzio!

Gość gość
eeee jesteście beznadziejne. Może Wam odpowiada zajmowanie się dzieckiem i domem a w zamian zajmowanie się dzieckiem i domem i drugim dzieckiem-mężem, który nie pozwala nigdzie wyjść, śpi, tv, praca na 8h i od nowa :) To przykre, że pozwalacie sobie na takie traktowanie

Gość gość
bardzo haruje. 8 godzin dziennie,5 dni w tygodniu. Inni pracują mają jakieś życie, pasję, rodzine i znajomych a nie tv

Gość gość
Tu chodzi o kasę. On za mało zarabia, czytajcie ze zrozumieniem. Pewnie w jakiejś pracy fizycznej, więc wraca zmęczony i księżniczki nie obsługuje. No co za smuteczek. Robiąc sobie dziecko nie wiedziałaś, że trzeba się nim zajmować?

Gość gość
dzieckiem tak , nie dorosłym mężczyzną

Gość gość
Jesteś dorosłą osobą jak ktoś ci może zabraniać wyjśc. To też jego dziecko jego dom ma pomagać oczywiście nie cały czas bopracuj ale od czasu do czasu to przecież konieczne zeby zwiazek funkcjonowal

Gość gość
a tu Cię rozczaruje pracuje za biurkiem i jest zwyczajnym leniem

Gość gość
jakiego sobie wzięłaś, takiego masz. normalna kobieta jak ma dziecko to przynajmniej stara się jakoś ratować rodzinę i naprawiać relację z mężem. ludzie tu mają rację, że cię chyba ciągnie do innego. nie wierzę, że z takim złym i okropnym facetem byłaś tyle lat. musisz przesadzać. ja byłam z typowym leniwcem, ale już po kilku miesiącach od zamieszkania powiedziałam mu adios. moim zdaniem powinniście iść na terapię małżeńską i starać się naprawić małżeństwo. zresztą z dzieckiem będziesz zawsze sama, bo dzieciatych i rozwodniczek nikt nie chce.

Gość gość
Trzeba bylo miec dylematy kocham/nie kocham przed dzieckiem. Szkoda dzieciaka, zeby był kolejnym z rozbitej rodziny. To zawsze zostawia piętno na psychice.

Gość gość
skoro kiedyś byłaś zakochana i uważałaś go za ideał, to na pewno nie jest taki zły. każdy sie z czasem rozleniwia w związku, musisz rozmawiać o swoich potrzebach. a że mało zarabia - sorry, ale nie zarabiajac nic nie masz prawa wymagac, by on przynosi do domu miliony. jeśli starcza na was troje i nie żyjecie na kredyt to uważam, że wcale nie zarabia mało, po prostu ty jesteś roszczeniowa.

Gość gość
On ma niby same wady,znacie sie 10 lat,a dziecko jest male to co wczesniej nue wiedzialas, ze in zebow nie myje?

Gość gość
nie chodzi o to , ze mnie nie obsluguje tylko ja musze obslugiwac jego

Gość gość
On ma niby same wady,znacie sie 10 lat,a dziecko jest male to co wczesniej nue wiedzialas, ze in zebow nie myje?

Gość gość
Siedzisz w domu. Ile dziecko ma lat? Jak ktos siedzi w domu wiadomo ze musi go ogarnac ze ugotuje obiad. Ja codziennie wstaj rano chociaz nie musze i robie mojemu sniadanie do pracy a jestesmy razem 12 lat. Tak zeby bylo mu miło

Gość gość
Wkurwiają mnie takie brednie. Gość przytulił kobietę pewnie na początku było ok a potem powoli zaczął odpuszczać a jak zrobił jej dziecko to wywalił jaja na wszystko no bo przecież teraz go nie opuści. Częsty model. Jeżeli jest tak jak piszesz autorko to z tego "twojego" wyjątkowy buc.

Gość gość
Ale po tylu latach? I moj troche opuscil po tych 12 ale wciaz widze ze mnie kocha. A autorka pewnie nawet ze swoim nie porozmawia a on problemu nie widzi jak tp facet

Gość gość
A swoją drogą to ciekawe po ilu latach kapnęłaś się, że jest do d**y, no i po co dziecko sobie zafundowaliście.