Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z tab luteina

Polecane posty

Gość gość

Witam nie miałam nigdy styczności z tymi tabletkami i nie wiem co i jak. Więc proszę o wyrozumiałość. A więc lekarz zapisał mi luteina dopochwowa odrazu poszłam wykupić tabletki w aptece i po przyjściu do domu otwieram i jestem trochę zdziwiona są to małe okrągłe tableteczki. Mam je sobie "tam" wsadzić? Czy jak.? Bo wiem ze tez są te tabletki pod język to może te malutkie są właśnie te. Proszę o pomoc

Gość gość
Jeśli masz je brać dopochwowo to właśnie musisz je "tm" umieścić:)))

Gość gość
Takie malutkie? A może pani w aptece się pomyliło? Przepraszam że tak głupio pytam ale nie chce mi się wierzyć że to faktycznie dobre tabletki

Gość gość
Ma może któraś zdjęcia tych tabletek których używa dopochwowa i mogła by je dodać tu? Ja niestety nie mogę bo korzystam z komórki

Gość gość
to nie masz opakowania do nich?

Gość gość
No mam. Ale nie wiem czy są dobre bo są małe trochę większe niż witamina C na przykład. Takie powinny być?

Gość gość
Bo nie mogę jakoś uwierzyć że to takie małe ma być. I chciałam się zapytać kogoś kto miał już styczność z tymi tabletkami żeby nie popełnić gafy że będę to wsadzić "tam" a okaże się że miało być pod język

Gość gość
Ulotki nie umiesz przeczytac??????? One sa takie malutkie. Ja mialam w opakowaniu aplikator do nich, ale w szpitalu dawali bez aplikatora i nie bylo problemu z wlozeniem.

OBIE luteiny - na język i do pochwy ( a nie "tam " :o ) są małe :) Wkładasz do pochwy , jak tampon i ....już.Mi lekarz zalecał aplikować luteinę przed spaniem.