Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA PRAWDA 2015

CAŁA PRAWDA O MITOMANIE PRAWIKU24

Polecane posty

Gość TAKA PRAWDA 2015

najpierw udawał że kręci dużą kase na bukmacherce, która szła w setki tysięcy, codziennie obwieszczał że wygrał kolejny tysiąc, dwa, pięć tysięcy złotych :D nawet wstawiał co pare dni przerabiane screeny żeby się "uwiarygodnić" :D raz sam przerobiłem dwa screeny i wstawiłem je z gościa, to prawik haps! i już je przejął i potem spamował nimi spod swojego zarejestrowanego nicku i wciskał kity że to jego a ja miałem polewke :D tak samo teraz sobie wymyślił że zarabia na smsach premium że niby ludzie są tak głupi że wysyłają smsy na to, np spamuje stronką która niby pokaże ci kto cie oglądał twój profil na fb albo inną gdzie niby możesz sobie zmienić kolor fejsa ze standardowego niebieskiego na inne, oczywiście to i tak nie działa, tu chodzi tylko o to aby złapać naiwniaków i naciągnąć ich na płatne smsy albo spamuje serwisami erotycznymi gdzie udając kobiete zakłada tematy typu "panowie akurat bawie sie c*pką na kamerce zobaczcie" wszedzie oczywiscie trzeba podac numer telefonu albo wysłać smsa czym aktywuje sie płatne subskrypcje w wysokości 2,46zł dziennie! także miesięcznie ci z konta ponad 70zł zeżre, jeśli tego w pore nie dezaktywujesz, no ale ja nie wierze w to że ludzie są takimi debilami, że prawik kroi na tym 1000zł/mc jak próbuje nam wciskać :D zresztą podawał jakieś kretyńskie statystyki to on ma niby wejść na te linki po kilkadziesiąt tysięcy dziennie!!! :D on po prostu wali ścieme ze niby na tym zarabia, a spamuje z innych kont na których już pare razy wpadł bo sie zapomniał przelogować :D np Niunita92 a potem jak to konto spalił zrobił kolejne Magda1997, to już też spalił więc teraz pewnie na innych, chociaż ostatnio wkleja te same linki po prostu z pomarańczowego gościa. Co najlepsze jak sie go przyciśnie by pokazał screeny albo chociażby karty do bankomatu bo twierdzi ze ma ich kilka i sobie z nich wypłaca kase, to oczywiscie udaje ze nie widzi tematu i ucieka albo jak go dalej cisną to po prostu powie "s********j" :D obiecał dać screeny z konta bankowego aby pokazać z jakiego numeru i z jakiej instytucji i jakie kwoty wpłyawają mu na kotno, oczywiscie tego nie dał, pewnie jeszcze nie zdążył przerobić :D a jak go cisną żeby dał fote kart bankomatowych to też ucieka a ostatnio rzucił tekstem ze nie da bo tam są jego dane :D a ja mu mówie to weź zamaż te dane w paincie, a on i tak sie dalej wykręcał mitoman j'e'b'a'n'y 🖐️ Kiedyś sie już zresztą przyznał że robi to tylko po to żeby sie dowartościować, a żebyście wy mu zazdrościli że jest niby taki zaradny :D i żebyście mieli ból d'u'p'y że on pracując sobie pół godzinki dziennie (bo tak twierdzi) zarabia niby więcej niż wy harując za 1200 Przemek to był, jest i pozostanie jedno wielkie kłamliwe ZERO 🖐️

Gość gość
prawik gdzie jesteś? czemu dziś nie spamujesz spamem konta? :D

Gość gość
stanem konta