Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem sie obraził??

Polecane posty

Gość gość

Juz tu opisywałam chyba wczoraj temat ,ale nie napisałam tam wszystkiego co sie potem wydarzylo No wiec sytuacja w skrócie wygląda tak: Miałam sie spotkać z facetem,nie widzielismy sie 2 tygodnie wiec już dlugo. Przez te 2 tygodnie pisał jak bardzo za mna teskni i takie tam. Niestety potem coś mu ciągle wypadało i przekładał spotkanie z dnia na dzien ( z wtorku na srode, ze srody na czwartek, a i co do czwartku nie był pewien), wiec ja już sie umowiłam z koleżankami na czwartek. A on wtedy na ironie wczoraj napisał, ze mozemy sie spotkać . A ja na to, ze myslalam ze nasze spotkanie juz nie wypali wiec umowilam sie z koleżankami i zaproponowałam poniedziałek. on odpisał "szkoda że zmieniły Ci sie plany, ale moze w przyszłym tygodniu bedziemy mieli wiecej szczęścia. Jakbyś bardzo za mną tęskniła to daj znacusmiech.gif " Niby odpisał miło, ale nie wiem czy sie obraził , on nie mowi wprost jak sie obrazi raczej Jak to wyglada waszym zdaniem? Chce zebym to ja go teraz prosila o spotkanie?

Gość gość
up

Gość gość
faceci nigdy sie nie obrazaja faceci tylko albo tryskaja penisem albo machaja penisem albo penis nie staje 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
up