Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiłem żonę bo zachorowała na raka

Polecane posty

Gość gość

Bo stwierdziłem że szkoda mi na nią czasu przecież i tak zaraz umrze. A ta głupia pipa do mnie dzwoni codziennie z płaczem!!! Kobiety czy wy macie jakiś honor? Jeśli kochacie swojego męża to uszanujcie jego decyzje i jego czas wolny!!!!!

Gość Krzycholoo
Ty idioto! oczekujesz żeby żona Ciebie szanowało po tym co jej zrobiłeś?? To ty jesteś żałosny a nie ona. Przeczytaj swoja wypowiedź "Jeśli kochacie swojego męża to uszanujcie jego decyzje i jego czas wolny!!!!! " ty nie zasługujesz na to żeby ona cie kochała. Ciekawe co ty byś zrobił frajerze gdybyś zachorował

Gość żal jak h
głupia pipa to jesteś ty. Wymiękłeś jak mięczak bo zona potrzebowała twojej pomocy. Żałosny jesteś. mogło by ciebie spotkac to samo wtedy byś poczuł to na swojej skórze

Gość gość
;/ czytając ten wątek mam wrażenie ze to napisał gówniarz dla żartów. Albo jakiś totalny pajac

Gość Raficzek
Są takie słowa dla mnie bardzo ważne mimo, że jestem sam..."w zdrowiu i w chorobie...w bogactwie i w biedzie..." będziesz się smażył w piekle...

Gość gość
Autorze- jesteś zwykłym tchórzem. Więcej nie skomentuje bo szkoda słów

Gość gość
Jakbym ja zachorował to bym jej dał spokój i powiedział żeby sobie szukała innego faceta. Po cholerę miałaby ze mną być skoro zaraz mam umierać? Myślcie mózgiem a nie emocjami!!!!

Gość gość
Nie piszcie żadnych postów w tym prowo. Autor debil ,nie ma tematu. THE END.

Gość gość
Zachorowa i juz wiesz ze nici z sexu by bylay. jestes typowych gnojem myslacym penisem. pewnie juz mam d**e ktora bzykasz.

Po hugona ktoś wymyśla takie durne tematy??? xx Bo są kanikuły i gimbaza ma dużo czasu. Chociaż oni chyba mają czas przez cały rok :O

Wiesz o tym że rak nie znaczy smierć? Jestes pustym, głupim facetem Zyczę Ci żeby tobie to samo się stało co z zona i żeby Cię tak samo potraktowano

Gość gość
podnisze