Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
klapkart

Moja mam jest alkoholiczką!

Polecane posty

Witam wszystkich, mam 16 lat, moja mama jest alkoholiczką odkąd pamiętam.Gdy pije zachowuje się jak zupełny inny człowiek, a gdy jest trzeźwa to do rany przyłóż. Zachowuje się jakby myślała tylko osobię .. Gdy zaczyna pić piję, aż nie dostanie padaczki, lub gdy nie zamknę jej na klucz w domu. (lecz teraz podrabia sobię kluczę i nie jestem wstanie zrobić nic )Gdy jest pijana robi straszne awantury, wyzywa od najgorszy, może nawet dojść do jej podniesienia ręki.. Mój tata ma wszystko gdzieś ponieważ nie mieszka z nami, mimo że rodzice są 'razem'. Gdy byłam młodsza piła parę razy w tygodniu..A gdy dostała padaczke , przyjechało pogotowie wzieło ją na odwyk.Po tym poszła na AA bo chyba po tylu latach jej picia, się wkońcu tego alkoholu wystraszyła. Leczyła się 3 lata, przez 3 lata nie piła, lecz po jakimś czasie wszystko wróciło , może nie pije codziennie , ale pije paktycznie co miesiąc a może nawet i częściej. Ciaglę się boje że coś się jej stanie. Wsiada po pijanemu na rower, do samochodu, i do tego może zawsze dostać padaczkę. Mam dosyć pilnowania jej, i ciągłego zamartwiania się .. Chciałabym się wyporowadzić z dom u ale nie mam gdzie, chodz wiem żę nawet gdybym się wyprowadziła i tak gdyby pija musiałabym chodzić do domu i sprawdzać czy wszystko okej... Gdy wytrzezwieje proszę ja aby poszła się leczy.. ciągle szuka jakis wymówiek i do tego jeszcze się na nas obraża, i udaje jakby nigdy się nic nie stało, bo ona sądzi że ona może pić. A gdy my jestemy obrazeni to się dziwni i udaje cudowną mamusię, obiecuje ze juz nie bedzie piła,a po 2 tygodniach robi to samo, powiedzcie mi co ja mam zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować