Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet dużo zaraia i wydaje kasę na kobietę

Polecane posty

Gość gość

to czuje się ona bardziej kochana?

Gość gość
*zarabia

:)) nie potrzebuje sponsora, jestem niezalezna ,samowystarczalna:) ale jak zaprosi na lody to niech placi:))

Gość gość
O ile nie jest pusta, to nie liczy raczej na drogie prezenty...

zbereznik :))hahahaha dobre :))a swoja droga :)meska populacje zapraszam na piwko:)) skoro zapraszam to place:):)

Gość gość
każda leci na kasę nawet te dobrze zarabiające i "samowystarczalne" po prostu w związku facet zawsze płaci taka natura związków

Gość gośćszarik
no pesos,no senioritas...hehe

to dzisiaj te piwko stawiasz? w sumie sobota mam wolne, jak nie daleko to moglbym się przejść... :P:) lubie spotkania z kafe :)

Gość Raficzek
Ja nie piję piwa...więc dla mnie loda po proszę a dla kolegi piwo...zanim wrócimy z loda powinien juz wypić...;>

Gość gość
Jesli bardziej kocha pieniadze to niech ich nie wydaje na kobiete,niech idzie do pracy i zarabia na siebie ale gotowac sprzatac za darmo tez nie musi bo to tez pieniadze ,tylko nie zaplacone.

Gość gość
Tak, czuje sie bardziej kochana. Teraz jestem na macierzynskim, nie pracuje, pomagam tylko mezowi z ksiegowoscia, zajmuje sie dzieckiem, nauka i gotuje. Maz oplaca sprzataczke. Dlatego ze moze i po to zeby bylo mi lzej. Nie uwazam ze to zbytek bo wiem ile zarabia i go stac. Czulabym sie mniej kochana gdyby nie dbal tak o moj komfort (oczywiscie o ile finanse nie uleglyby zmianie). Przyklad 2: zanim zamieszkalismy razem kupil mi auto. Reakcja wszystkich: ale on cie musi kochac! - o czyms swiadczy

Gość gość
Mnie tez sie tak wydaje, facet zakochany chce rozpieszczac swoja wybranke i chce sie dzielic z nia tym co ma, bo przeciez sa teraz jednoscia ,i obydwoje musza sie starac ,jesli on mowi ze to jego pieniadze traktuje cie jak obcego.

Gość gość
Co kobieta daje od siebie Tylko nie puszcie że seks bo to zwykle facet jest atrakcyjniejszy w związku -pozatym facet podrywa,ogarnia życie i daje kasę A czy jak facet sypie kasą to może zdradzać w zamian za beztroskie życie kobiety? Oczywiście kobieta nie może i ma byc najlepiej dziewicą -w zamian zawsze pozostaje dzieckiem i ma super seks oraz brak problemów

Gość gość
Uppp

Gość gość
Taki już podział obowiązków facet musi wszystko ogarniać a kobieta ma umilać mu życie. Tak jest i trzeba się z tym pogodzić . Od psa też bóg wie czego nie wymagasz.

Gość gość
a ty zgodziłbyś się, żebytwoja ukochana dawała ci kasę w zamian dając doopy komu popadnie? tak działają alfonsi i im to pasuje jak widac

Gość gość
Czyli przyznajesz , że jesteście d******* ? Ja chciałbym żebyśmy nawzajem się wspierali i napędzali a nie rzucali jakimiś cenami które musimy zapłacić za przyjemność.

Gość gość
Kazda kobieta wie, ze z faceta mozna ciagnac kase. Wszystkie prostytutki i utrzymanki tak robia. Jak doplacisz to dodatkowo powiedza, ze kochaja. Jak doplacisz wiecej to powiedza dwa razy.

Czy jak facet dużo zaraia i wydaje kasę na kobietę to czuje się ona bardziej kochana? <><><> Może niekoniecznie bardziej kochana bo równie dobrze takiemu facetowi może zależeć tylko na zaciągnięciu jej do łóżka (i my kobiety mamy tę świadomość, że faceci często właśnie ze względu na nadzieję na sex za nas płacą)...ale na pewno kobieta czuje się przy takim facecie bezpieczniejsza i bardziej doceniona niż przy kolesiu, który żydzi 20 zł na kino na bilet dla niej :)

Gość gość
nnkiub

Gość gość
Hhhh

Gość gość
A na kogo miał by wydawać moj facet?? Jeśli ja jestem jego a on moj to razem tworzymy związek. Moj maz dużo,dużo więcej odemnie zarabia i nigdy by nie pozwolił żebym musiała sie go pytać o pieniądze. Mam dostęp do wszystkiego co jego. A i tak lubi robić mi prezenty.

Gość gość
ljbkhb,

Gość gość
"Mam dostęp do wszystkiego co jego." i zazwyczaj to jest przyczyna tego, że baba zaczyna wykorzystywać taką sytuację jak się facet w****i, bo nie chce być frajerem, to albo ją kopnie w d... albo poszuka kochanki, żeby ją rozpieszczać na własnych zasadach

Gość gość
większość facetów nie nadaje się na mężów, są zbyt agresywni i głupi