Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet dużo zaraia i wydaje kasę na kobietę

Polecane posty

Gość gość
"gośćszarik 2015.08.01 no pesos,no senioritas...hehe " X Chyba dla takich zdzir jak ty

Gość gość
A co ma dawanie prezentów kobiecie przez jej mężczyznę, do tego ile ona zarabia, jak ma na swoje potrzeby. Prezent to prezent. Skąpy facet, który nie przyniesie kobiecie od czasu do czasu kwiatów, to żaden facet, tylko jakiś dusigrosz.Np. koleś zarabia 5 tys. zł mies. a sępi na kwiaty za 50 zł-100 zł, czy na kino 25 zł. Porażka jakaś,

A ja mam męża mamy malutka córeczkę ,jest skąpy zarabia kase,ja za swoje macierzyńskie daje na życie to 1200zl,z tego kupuje malej na caly miesiąc,pampersy,mleko,chusteczki,reszta to jakiś ciuch i kosmetyk dla mnie,a co zostanie to do życia,maz ma swoja firmę,do tego w domu ciągle zajmuje sie dzieckiem,sprzątam,gotuję,kasę to on przy sobie ma ja nie,papierosy on nosi bo palimy i wydziela mi,do tego musi byc sex,i jeszcze narzeka ze po czym jestem taka zmęczona,uważam że ja naprawdę z siebie dużo daje,

Gość gość
Mój facet zarabia 6000 i żydzi na bilet do kina 20zł. Owszem to denerwujące i z takim facetem nie wiąże przyszłości. Na urodziny kupił mi merci :D

Gość Taki_jeden_964
Uffffff na szczęście nie jestem żonaty. :)

Gość gość
Mężczyzna, który kocha i ma kasę, nie oszczędza na kobiecie taka prawda, sam, z własnej inicjatywy obsypuje ją prezentami. Taka prawda. A skąpiradło zostanie skąpiradłem.

Dokładnie skąpy,do tego 800zl,na miesiąc wydaje na jedzenie oczywiście wszystko biedronka,i musi alimenty placic na córkę 700zl,

Gość gość
wiki- mnie to nie interesuje, co TY tu piszesz.

Gość gość
gbfbfbfg

Gość gość
kobieta wierzy w to, że razem, że wspólnie, że jedność itd ale to wtedy jak jest dobrze jak zaczyna być źle, to jeszcze bardziej wierzy w to, ze jej się nalezy nazwać was wyrachowanymi to komplement, szmaty

Gość gość
uuuuu