Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie jestescie zazdrosne ze na plazy i basenie wasz facet patrzy na inne ciała?

Polecane posty

Gość gość

matko jakie maja sliczne figury dziewczyny.. ja jestem teraz nad morzem i napatrzec sie nie moge.. mowie wam jak mnie zazdrosc sciska jak widze kiedy mój facet ogląda sie na te wszystkie sliczne i dlugonogie zgrabne ciala w bikini..:(ech.. prawda jest taka ze teraz odkąd jest szał i moda na chodakowska i lewandowską to dziewczyny na plażach coraz piękniejsze maja ciała..

Gość gość
Nigdy nie byłam zazdrosna o coś takiego, tym bardziej że ja też podziwiam ładne kobiety i przystojnych facetów.

Gość gość
autorko a ty jak wyglądasz?

Gość gość
A ty niby nie patrzysz na innych?

Gość gość
polki maja najbrzydsze figury najpiekniejsze ciala maja holenderki jestem tam obecnie na wczasach u rodziny i cud miód jakie piękne kobiety. wysokie i z klasą.piekne zimne blondynki.

Gość gość
ja w towarzystwie swojego faceta nie patrze na inne ciała bo nie wypada mi kiedy jestem w związku w kimś,jestem zazdrosna kiedy on patrzy na inne kobiety.

Gość gość
No to wejdz mu jeszcze w d**e Ja p*****le on patrzy a ta zaslania oczy zeby go nie daj boze nie urazic ze na facetach tez mozna oko zawiesic.

Gość gość
no właśnie, ładnych i zgrabnych dziewczyn multum, a polscy faceci przeciętni, niscy, z brzuchami i zakolami. Kobiety mają ciągle ćwiczyć i być na diecie a facetom się dup nie chce ruszyć. Szkoda że dla tych zadbanych dziewczyn nie starczy przystojnych facetów.

Gość gość
17:07 przez takie debilki jak ty sie zwiazki rozpadaja bo faceci nie wierza w wiernosc - pier/dol sie!

Gość gość
Kurwa ales ty j******a ty mozesz byc pewna ze cie stary w d**e kopnie zaden facet nie zniesie takiego lizodupstwa to nie do pomyslenia zeby sie tak plaszczyc i samej siebie nie szanowac w glowie sie nie miesci ze takie tepe dzidy sa jeszcze a twoj stary na 100%j***e dziwy na boku

Gość gość
Lo matko skad ty sie kobito wzielas na tym swiecie? Ty z tych co to uwieszone na szyi chlopa patrza mu w oczy i co chwile pytaja ,,kochasz mnie" bo ja ciebie bardzo. To pe.to pewnr ze favet ma cie dosyc i rznie na boku co popadnie