Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goska2323

facet mnie oklamuje

Polecane posty

Hej, moj chlopak kilka dni temu nie powiedzial mi o tym, ze kolega proponowal mu wyjazd na wakacje na 10 dni, dowiedzialam sie o tym czytajac jego poczte. Dzisiaj mial do mnie przyjechac, ale uznal, ze przyjedzie jutro rano bo jest zmeczony i idzie spac, weszlam na jego poczte - umowil sie z kolegami na piwo wieczorem dzisiaj. Nigdy nie zabranialam mu spotykac sie z kolegami. Ostatnio byl z kolegami wypil za duzo, wrocil w srodku nocy, robil awanture ale mu wybaczylam. Mam ochote go rozszarpac gdy tak mnie oklamuje, zwlaszcza z dzisiejszym wieczorem, kiedy to proponowalam mu zebysmy razem we 2 wyszli na miasto uznal, ze nie ma po co i nie mamy pieniedzy i mu sie nie chce. Poradzcie mi cos... pozdrawiam

Gość gość
olac tego typa

Gość gość
szukaj nowego :)

Gość gość
moze on lubi chlopcow i nie chce zebys cos podejrzewala,bo jak to wytlumaczyc ze woli towarzystwo meskie ,niz ciebie.

Gość gość
Mój też tak robił, spotykał się ze mną po południu, a wieczorem szedł na piwo, teraz chodzi na piwo co 2gi dzien, jestesmy razem już 3 lata. facet sie nie zmieni. Lubi kawalerskie życie, nawet po slubie mu to zostanie albo sie zintensyfikuje, by odreagować codzienne przebywanie z Tobą, moj tak robi. Dzieki temu ja tez oddycham, dobraliśmy sie pod tym względem ale Ty nie musisz sie na to godzic. Faceta nie zmienisz;/

Gość gość
takiego sobie wybrałaś