Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie przeprowadzki do Krakowa

Polecane posty

Gość gość
No bo żeby nie bać się przeprowadzki to trzeba wynająć do niej jakąś sprawdzoną firmę. Ma się wtedy pewność że wszystko zostanie zrobione profesjonalnie a poza tym jest szybciej. Ja od siebie mogę polecić Wojtal Trans www.wojtal-trans.pl z którymi przeprowadzałam się z Warszawy do Krakowa. Oprócz takich podstawowych rzeczy to mogli się też zająć demontażem mebli czy ich utylizacją. Żadna z rzeczy nie została uszkodzona czy zgubiona a wiem że i tak się potrafi zdarzać.

Gość gość
spoko, sama mam 23 lata i od 20 lat mieszkam w Krk, w tym studiuję tam. Też nieraz kończę zajęcia o 20, w domu jestem o 21. Ba, chodziłam nieraz do klubów na imprezy, gdzie byli obcokrajowcy. Wracałam nieraz o 3, nieraz o 5. Owszem, w klubach zdarzali się nachalni, ale wracałam z koleżanką i nikt mnie nie napadł nigdy. Tym bardziej o 20/21 w czasie powrotu do domu. Kraków żyje wieczorami i nocą- tak dużo ludzi jest wtedy na ulicach, że żaden gwałciciel nagle cie nie napadnie. Nie wiem w jakiej dzielnicy będziesz mieszkać- jest kilka lepszych i gorszych. Ale jak nie będziesz nocami chodziła na spacery po jakiś ciemnych i wyobcowanych parkach, to raczej spoko będzie. Kraków wcale nie jest taki duży, szybko się przyzwyczaisz :) a klimat jest super :)

Gość Magduśśkka
Też niedawno stałam przed takim wyborem. Tylko że ja z dwójka małych dzieci, maż znalazł w Krakowie lepszą pracę i zdecydowaliśmy się na przeprowadzkę. Ale nie żałuję. Fajne miasto, mili ludzie, dzieciaki zadowolone, szukam im przedszkola właśnie, a i tak jak u nas można tu korzystać z serwisu LekarzObok więc o leczenie moich dzieciaków też jestem bezpieczna

Gość kaskiaaiaak
ta aplikacja jest dostępna w Krakowie, Warszawie i Wrocławiu? Ciekawe czy jeszcze jakieś miasta dojdą. Takiego czegos mi brakowalo, aplikacja ratuje w nagłych sytuacjach